Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

KONTROVERZNI MINISTAR MEDICINSKI FENOMEN: Kad god zagusti Martinović se iznenada razboli, ali brzo i ozdravi!?

Odsustvo Martinovića iz javnosti zbog čestih bolesti se podudara sa periodom od kad je Portal Aktuelno počeo da piše o njegovim mnogobrojnim aferama. Da li je u pitanju koincidencija ili je ministar Martinović veoma delikatan i bolešljiv ostavljamo čitaocima da sami ocijene. Mada nije isključeno da Martinović kao vjerni sljedbenik takozvane SPC ima nekog dobrog ''duhovnika'' koji je sa njim podijelio čudesne tajne autoiscjeljenja, koje primijenjuje u kriznim situacijama.

Dobra vijest za turizam ekologiju i čitav sjever – hodajuća kontroverza, simbol koruptivne zaostavštine u Vladi Milojka Spajića, ministar Vladimir Martinović ozdravio je i obišao put Jezerine -Lubnice koji je juče i zvanično otvoren za saobraćaj, osim za teretna i vozila za prevoz opasnih materija.

Premijer Milojko Spajić, sa ministrima saobraćaja i pomorstva Filipom Radulovićem i turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimirom Martinovićem, i direktorom Uprave za saobraćaj Radomirom Vukasanovićem obišao je juče put Jezerine – Lubnice i tunel Klisura.

Režim probnog rada podrazumijeva da će saobraćaj biti omogućen svakim danom od sedam do 18 sati. Iz Vlade su kazali da će zabrana saobraćaja do daljnjeg važiti za teretna vozila i vozila za prevoz opasnih materija.

Vijest o otvaranju puta obradovala je stanovnike sjevera, a Kolašince posebno jer su bili zabrinuti za zdravlje ministra Martinovića nakon što se prije par dana nije pojavio na sjednici Skupštine Opstine na kojoj se raspravljalo o kapitalnom projektu za ovaj grad- vodosnabdijevanju i osnježavanju. Ministar je javio da je bolestan, sto je zabrinulo njegove sugrađane, jer se često dešava da se Martinović razboli kad je Kolašin u pitanju.

Vladimir Martinović poznat i kao ”Balvan”, ”Šega” i ”Osvrtaj” juče na otvaranju puta Lubnice – Jezerine sa premijerom Spajićem i ministrom Radulovićem: Ili je jeo slanine i bijelog luka pa mu je bolje, ili se folirao da ne dođe u Kolašin?

Da li se razbolio jer mu je propao plan ’’ugradnje’’?

Ali ostaje nejasno da li se Martinović ’’razbolio’’ jer ga je sramota da dolazi u rodni Kolašin koji bruji o njegovim aferama ili zato što je usvojeno rješenje za vodosnabdijevanje koje podrazumijva protok vode od 140 litara u sekundi, a ne preko 400 kako je on ranije planirao.

Moguće da se, nakon što je shvatio da mu je propao pokušaj ugrađivanja u projekat vodosnabdijevanja, naprasno razbolio.

Iako su Kolašinci očekivali da će se pojaviti na sjednici SO i kao donedavni predsjednik Opštine ali i Kolašinac, ministar se nije pojavio. Bogu hvala, nije nešto ozbiljno, čim je ozdravio samo par dana kasnije kako bi sa premijerom obišao saobraćajnicu za koju nije uradio baš ništa, ni kao ministar ni kao predsjednik Opštine.

Naprotiv, ostavio je razrovan put od Kolašina do najvećeg skijališta u državi, koji se naslanja na novu saobraćajnicu, pravdajući se neistinama da je to privatni put.  Bilo kako bilo, Martinović je naglo ozdravio kad je juče trebalo da se svečano otvori put Jezerine – Lubnice i tunel Klisura.

Neki bi rekli da je ministar izmislio i da je bolestan, kao u školi kad se bježalo sa časova. Portal Aktuelno neće spekulisati sa zdravstvenim stanjem prvog čovjeka najvažnije privredne grane – turizma, želeći mu da ga zdravlje dugo služi, posebno kad se otvore istrage o svim sumnjivim radnjama sa kojima se povezuje, od nelegalne sječe balvana, nepotizma, podjele milion eura direktnom pogodbom, rekonstrukcije Spomen doma, nelegalnih objekata, hotela na imena rođaka, naprasno nagomilanog nasljedstva…

Lako se razboljeva

Treba podsjetiti da je za Martinovića lako padanje u bolest i naglo ozdravljenje, gotovo uobičajena pojava. Ministar se gotovo po pravilu razboljevao kad god treba da dođe negdje gdje bi se od njega zahtjevalo učešće u stručnoj raspravi, izlaganje plana ili savjet oko gorućih tema iz njegovog resora.

Kad treba da se ide na službeni put u Njujork ili Dubai, Martinović je uvijek zdrav kao drijen

Kontroverzni Martinović, o čijim se aferama o kojima piše Portal Aktuelno govori već mjesecima, početkom januara nije prisustvovao obilježavanju Turističke nove godine u hotelu Splendid.

Predsjednik Crnogorskog turističkog udruženja (CTU) Žarko Radulović, komentarišući odsustvo Martinovića, poručio je da se ’’nadamo da ćemo napokon da dobijemo ministarstvo turizma’’.

Krajem prošle godine, Martinović je odbio da gostuje u emisiji na TV Vijesti kada se govorilo o skijalištima na sjeveru Crne Gore. On je svoje odsustvo i tada pravdao bolešću!

Martinović je takođe u novembru prošle godine došao na sjednicu Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje u Skupštini, ali je maltene pobjegao nakon što je pročitao uvodno izlaganje, ističući da ima problema sa zdravljem.

Još dok je bio na funkciji predsjednika Optšine Kolašin, pamti se da nije danima dolazio u svoj kabinet. Da li je i tada bila u pitanju bolest ostalo je nerazjašnjeno.

Odsustvo Martinovića iz javnosti zbog čestih bolesti se podudara sa periodom od kad je Portal Aktuelno počeo da piše o njegovim mnogobrojnim aferama. Da li je u pitanju koincidencija ili je ministar Martinović veoma delikatan i bolešljiv ostavljamo čitaocima da sami ocijene. Mada nije isključeno da Martinović kao vatreni pripadnik takozvane SPC ima nekog dobrog ”duhovnika” koji je sa njim podijelio čudesne tajne autoiscjeljenja, koje primijenjuje u kriznim situacijama.

U.P.A.  

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miso
19.03.2024-09:15 09:15

Demokrate ce trazit da nam ukinu Euro trazit ce sopstvenu valutu serbski dinar ka Seselj i Vucko na Kosovu “Albanci TRAŽITE DA UKINEMO SOPSTVENU VALUTU NA NAŠOJ TERITORIJI” !! Hehehe sprdnje !!!