Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Konatar: Nova Vlada da bude dominantno sačinjena od partija centra

Konatar je naglasio da je nova evropska vlada neophodna Crnoj Gori

Poslanik Građanskog pokreta URA Miloš Konatar je ocijenio da jenajbolje rješenje da nova Vlada bude dominantno sastavljena od partija koje su u političkom centru i da na taj način “pravimo mostove saradnje i pomirenja”

Konatar je naglasio da je nova evropska vlada neophodna Crnoj Gori.

“Samo bih želio da budem do kraja jasan – ne stavljam znak jednakosti između kolega iz DF-a i DPS-a, jer su kolege iz DF-a uradile puno i podnijeli velike žrtve da dođe do promjena u Crnoj Gori”, napisao je Konatar na Twitteru.

Prema njegovim riječima DF svojim ponašanjem i stavovima u ovom trenutku pokazuje političku zrelost, te da može da se mijenja na bolje i da on to pozdravlja i podržava.

“Da, DF u ovom trenutku jeste “Sorbona” za Demokrate. Evropska budućnost Crne Gore je nešto što nas sve može pomiriti i ujediniti”, zaključio je Konatar.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
28.01.2022-22:41 22:41

Konataru vi iz URA ste sve glasace preuzeli od CETNICKIH DEMOKRATA njih niko vise ne podzava Udarili ste ih dobro i unistili ste ih KO DRUGOM JAMU KOPA SAM U NJU UPADA -SESELJEVSKI DEMOKRSTE SU HTJELI URA DA SLOME I KAZNU OD BOGA DOBISE I DIREKTNO U POTILJAK DA SE NIKAD VISE NE MOGU OPORAVIT !

MB_MNE
29.01.2022-06:18 06:18

Ti si jad ! Ruina, nistavilo…