Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Koalicija ”Za budućnost Zete”: Krstoviću znamo da vas boli stolica predsjednika Skupštine, a još više službeni automobil koji ne možete da prežalite

''Ukazali smo Vam šansu a vi ste gledali da nas rušite sve vrijeme i niste bili iskren partner''

Koalicija “Za budućnost Zete” reagovala je na izjavu predsjednika OO Demokratske CG Zeta Luke Krstovića ističuži da se večeras dokazalo da sinhronizovano djeluju Demokrate i DPS, a u to smo se mogli uvjeriti još kada na svečanu sjednicu nisu došli ni jedni ni drugi i tu su pokazali koliko vole Zetu, to jest da je vole onoliko koliko su na vlasti.

“Podsjetićemo Krstovića da DPS nije glasao, gle čuda, za njegovu smjenu. Gospodin Krstović je rekao dva kilometara od od ulaza u KAP da treba da bude granica Zete i to treba da objasni svojim odbornicima i čelnicima u Glavnom gradu a ne nama koji smo sa njim saglasni u tom dijelu. Pozivamo i njegovog predsjednika Aleksu Bečića kao potpredsjednika Vlade da se oglasi kao Zećanin pa da i on brani interese Zete kao Milan Knežević i Mihailo Asanović. Nije Mihailo Asanović već Vi gospodine Krstoviću i jedan aktuelni ministar iz reda Demokrata sa dijelom građana Botuna u jednom zetskom restoranu pregovarao kako bi bilo dobro napraviti kolektor u Botunu i kako to ne bi štetilo mještanima, a u kampanji je upravo on obećavao kako neće biti izgradnje kolektora. Napadate vlast u Zeti, koja se bori i ne želi da popusti ni za pedalj, bez ikakvog razloga u istom danu i vi i DPS što je zaista začuđujuće”, navode iz koalicija “Za budućnost Zete”.

Dodaju da njihova zajednička akcija djeluje kao da su u saglasju sa DPS trgovačkim lobijem koji za cilj imaju da onemoguće ulazak multinacionalnih kompanija u Zeti i koji će dovesti do konkurencije i obaranja cijena ali takođe i otkupa zetskih proizvoda po pristojnim cijenama i isplatama.

“Godpodine Krstoviću znamo da vas boli stolica predsjednika skupštine a još više službeni automobil koji ne možete da prežalite, ukazali smo Vam šansu a vi ste gledali da nas rušite sve vrijeme i niste bili iskren partner, niste mogli da prežalite naših skoro 50 posto osvojenih glasova na lokalnim izborima i gotovo apsolutnu pobjedu, a za sledeće izbore zajedno vi i vaši nezvanični partneri iz bivše vlasti ovako neodgovornim ponašanjem ne možete dobaciti ni do 25 posto”, navodi se u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve