Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Vukovića tako vole u DPS-u da bi prije i za mene glasali

On je zamolio ''mlade lavove DPS-a'' da, ukoliko može da utiče na njih, da Vukovićune prave ''klečke'', nego ga pušte da bude kandidat

Ako će Ivanu Vukoviću napad na mene pomoći da poboljša svoju poziciju u DPS-u, neka me ne vadi iz usta, kazao je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević.

Podsjećamo, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković kazao je juče da da Knežević i njegovi istomišljenici iz Botuna već mjesecima vode orkestriranu kampanju protiv njega.

”Orkestrirana kampanja Milana Kneževića i njegovih političkih istomišljenika iz Botuna protiv mene traje već mjesecima. Crta mi se meta. Istovremeno, od javnosti se krije da je njima blizak ministar Mitrović još u aprilu ‘prelomio’ kada je lokacija budućeg postrojenja u pitanju”,  poručio je Vuković na Tviteru.

Knežević je tim povodom reagovao na Tviteru.

On je zamolio “mlade lavove DPS-a” da, ukoliko može da utiče na njih, da Vukovićune prave “klečke”, nego ga pušte da bude kandidat.

”P.S. Tako ga vole u DPS-u da bi prije i za mene glasali”,  naveo je Knežević na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
13.10.2021-11:13 11:13

Los argment Knezevic..morao si odgovoriti..ali nijesi znao kako..Ostavite najboljeg i najsvesnijeg Gradonacelnika PG..Vi ste ljubomorni na njega..a vi gospon Knezevicu..bolje bi bilo da sutite..vi ste na listi kriminalaca..znate kojih..