Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Vinovnici bezumnog čina u Moskvi moraju biti privedeni pravdi

Knežević je zamolio ambasadora RF Maslenjikova da izraze saučešća prenese predsjedniku Rusije, Vladimiru Putinu

Predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, uputio je izraze najdubljeg saučešća ambasadoru Ruske Federacije u Crnoj Gori, Nj. E. Vladislavu Maslenjikovu, povodom bezumnog terorističkog čina, koji se sinoć desio u Moskvi, tokom kojeg su stradale više od 93 osobe, među kojima su i djeca, a više od stotinu građana povrijeđeno.

“Knežević je zamolio ambasadora RF Maslenjikova da izraze saučešća prenese predsjedniku Rusije, Vladimiru Putinu, kao i cijelom ruskom narodu, u nadi za brzim oporavkom povrijeđenih građana, uz očekivanja da teroristički akti na mirne građane u Rusiji i cijelom svijetu moraju postati prošlost, a da će vinovnici bezumnog čina u Moskvi, teroristi i fanatici, biti što prije privedeni pravdi”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
23.03.2024-10:44 10:44

Zapad javlja..da je podleglo..40..gradjana..a ostali su legli–kako bi se napravili mrtvi…Samo jedno pitanje..ovom pucisti..iz 2016 godine..Zasto si se nijesi javio..slucaj Navaljni..njega je Putin otrovao..ne samo to..u Ukrajinu..ginu svakodnevno djeca..narod..stari i mladi..Putin sve rusi pred sobom…Izgleda da vas to ne interesuje..?

Miso
23.03.2024-13:15 13:15
Reply to  Tara

Dzabe trosit rijeci na ovoga i njemu slicne — selektivna patnja im je u krvi