Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Sudije i tužioci da kažu ko im je naredio da nas gone

Knežević je dodao da neće krivično-pravo procesuirati Milivoja Katnića, Sašu Čađenovića, Suzanu Mugošu, sutkinje Vesnu Pean i Dragicu Vuković, ali ih poziva da saopšte ko im je naredio da progone Mandića i njega

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić saopštio je danas da im je potvrđeno da je ukinuta presuda koju je sutkinja Višeg suda u Podgorici Suzana Mugoša donijela protiv njegovog kolege Milana Kneževića, njega, Mihaila Čađenovića.

Podsjećamo da je Vijeće Apelacionog suda ukinulo prvostepenu presudu u slučaju pokušaj terorizma na dan parlamentarnih izbora u oktobru 2016. godine i vratilo na ponovno suđenje Višem sudu u Podgorici kao prvostepenom organu, pred potpuno novim sudskim vijećem.

“Imamo ozbiljnu namjeru da se suočimo sa svima onima koji su montirali taj lažni sudski proces”, rekao je Mandić danas na konferenciji za novinare.

Knežević je dodao da neće krivično-pravo procesuirati Milivoja Katnića, Sašu Čađenovića, Suzanu Mugošu, sutkinje Vesnu Pean i Dragicu Vuković, ali ih poziva da saopšte ko im je naredio da progone Mandića i njega.

“Mnogo sam srećan što je ova ukidajuća presuda donijeta i za srpske državljane koji nisu podlegli pritisku, uperili prst u Andriju Mandića i mene i potpisali sporazume… Prvenstveno mislim na Branku Milić, Bratislava Dikića, Dušiča, Maksića, Đorđevića, Kristinu Hristić“, kazao je Knežević na konferenciji za novinare.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve