Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Božoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru, sad je na redu srpski narod

''Upravo sam informisan da je na zahtjev ANB-a ambasadoru Srbije Vladimiru Božoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru. Ranko Krivokapić je od danas i zvanično premijer crnogorske Vlade''

Upravo sam informisan da je na zahtjev ANB-a ambasadoru Srbije Vladimiru Božoviću zabranjen ulazak u Crnu Goru. Ranko Krivokapić je od danas i zvanično premijer crnogorske Vlade, naveo je jedan od lidera DF-a Milan Knežević na Tviteru.

”Sad je na redu srpski narod u Crnoj Gori.

Protjerajmo Srbe, vratimo Kavčane, EU ne može da čeka!”, dodao je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
30.09.2022-14:26 14:26

Pipune, srpska političkčko-kriminilana organizacija u Crnoj Gori, čiji si ti istaknuti lider, je još 1990 otvoreno zabranila postojanje Crnogorki i Crnogoaca, države Crne Gore. Od tada je jedini cilj takvih Srba ka što si ti i dvoja otrovna družina, uništiti sve Crnogorsko. Srbi su u Crnoj Gori uvijek bili najpovlašćenija nacionalnost, i sada su. Uvijek su njihovi političari ubjeđivali Srbe u Crnoj Gori, da su rođeni nadmoćni i da moraju svima drugima oduzet i postojanje i istoriju. Pipune, ti i tvoja družina ste otrovna organizacija za uništenje Crnogoraca. Srbi iz Crne Gore, vrijeme je da shvatite da Pipunova družina “branilaca… Pročitaj više »

Ha20
30.09.2022-17:22 17:22
Reply to  BobZekovic

Svaka vam cast na ovoj kratkoj ali vrlo mudroj reportazi. Da ste zivi i zdravi.