Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Knežević: Ispada da nas prisluškuje Vlada za koju smo glasali

Prema zakonu, kako je kazao, nas mogu prisluškivati ANB, Uprava policije i VOA, ali na jasno definisani rok, i da ih moraju obavejistiti nakon što prestanu mjere

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević kazao je da nema dilemu da su on i Andrija Mandić na mjerama tajnog nadzora još od 2015, navodeći kako je očekivao da će to biti ukinuto nakon izbora Vlade Zdravka Krivokapića.

Podsjećamo, potrepdsjednik Vlade Dritan Abazović kazao je prije dva dana na sjednici Odbora za bezbjednost da je jedan od podstrekivača za dešavanja na Cetinju predsjednik SDP-a Raško Konjević koji je pitao Abazovića ako je on podstrekivač zašto su Knežević i Mandić po osnovu ekstremizma na mjerama tajne službe.

”Lično nemam dilemu da se Andrija Mandić i ja nalazimo na MTN još od 2015. godine, ali sam očekivao da će te mjere biti ukinute nakon što je izabrana Vlada Zdravka Krivokapića, a da će na mjere biti stavljeni Milo Đukanović, Vesko Veljović, Zoran Lazović i mnogi drugi za koje postoji opravdana sumnja. Ovako ispada da nas prisluškuje Vlada koju smo predložili i izglasali, vjerovatno iz razloga da se previše ne opustimo i isključivo za naše dobro”, saopštio je Knežević.

Prema zakonu, kako je kazao, nas mogu prisluškivati ANB, Uprava policije i VOA, ali na jasno definisani rok, i da ih moraju obavejistiti nakon što prestanu mjere.

”Jasno je da naše prisluškivanje predstavlja brutalno kršenje Ustavom zagarantovanih prava i sloboda, i zato s nestrpljenjem čekam sjednicu zatvorenu sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu kako bih dobio informacije od Raška Konjevića ko i dalje prisluškuje Andriju Mandića i mene”, naveo je Knežević.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mils
29.09.2021-11:51 11:51

E pa Knezevicu ti i Andrija Mandic jos vazite za.teroriste u pokusaju ,i sudski.proces protiv vas nije zavrsen.Sudice vam se sa novim sudskim vijecem.Ako bude pravde to bi morala.uciniti i ova nova.vlast,jer vecina zapadnih zemalja.je je to kvalifikovala kao pokusaj drzavnog udara..

gagi
29.09.2021-12:14 12:14

Aooo,a vidjite mu “blatobrane”cemu lici ova baljega iz Mojanovica,ka da ga je pravio Putin.