Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Klikovac: Demantujemo bilo kakvu saradnju sa bilo kojim odbornicima iz lokalne vlasti, iako je bilo ponuda

Oštro demantujemo bilo kakvu saradnju sa bilo kojim odbornicima iz lokalne vlasti, iako je bilo političkih ponuda za davanje kvoruma od nekih političkih subjekata – odbijeno, poručio je šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u podgoričkom parlamentu Andrija Klikovac

Oštro demantujemo bilo kakvu saradnju sa bilo kojim odbornicima iz lokalne vlasti, iako je bilo političkih ponuda za davanje kvoruma od nekih političkih subjekata – odbijeno, poručio je šef Kluba odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) u podgoričkom parlamentu Andrija Klikovac.

Zbog građana Podgorice, kaže on, da razobličimo neistine PES.

“1. Sukobe na relaciji Spajić – Milatović rješavajte mimo DPS, a prljavštine jedni o drugima zadržite za sebe – budite dostojanstveni; 2.Oštro demantujemo bilo kakvu saradnju sa bilo kojim odbornicima iz lokalne vlasti, iako je bilo političkih ponuda za davanje kvoruma od nekih političkih subjekata – odbijeno”, napisao je Klikovac u objavi na mreži X.

Osvrnuo se na novonastalu situaciju, pa ukazao na kašnjenja plata kao i porast cijena usluga u gradskim preduzećima.

“Umjesto da pričate o projektima, vi i nakon gotovo godinu dana pričate o partijskim kvotama po dubini – to je interes grada? 4.Plate kasne, a cijene usluga lokalnih preduzeća građanima rastu. Svaka čast! 5.Pitajte ujaka što da radite, možda bude znao”, stoji u objavi Klikovca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve