Srijeda, 15 Maja, 2024
Rubrika:

Kandidat DPS početkom naredne sedmice

Izvor portala AntenaM kaže da će zvanična objava predsjedničkog kandidata najjače partije sačekati povratak Mila Đukanovića sa Minhenske bezbjednosne konferencije, koja počinje śutra

Iako je bilo najavljeno za danas, ime kandidata DPS na izborima za predsjednika CG biće poznato početkom naredne sedmice, saznaje Antena M.

Izvor portala AntenaM kaže da će zvanična objava predsjedničkog kandidata najjače partije sačekati povratak Mila Đukanovića sa Minhenske bezbjednosne konferencije, koja počinje śutra.

Aktuelni predsjednik države i DPS Milo Đukanović i gradonačelnik Podgorice i potpredsjednik DPS Ivan Vuković najčešće su pominjani kao mogući kandidati za predstojeće izbore za predsjednika države.

Na pitanje može li se iz činjenice da DPS ne žuri sa izborom kandidata zaključiti kako će to biti neko ko je dobro poznat crnogorskoj javnosti i ne treba mu mnogo vremena za kampanju, Ivan Vukovic je, u DRV Antene M, da sigurno “neće biti iznenađenje”.

Nakon što je izostao dogovor o zajedničkom kandidatu prozapadnog, suverenističkog bloka, SDP je već objelodanio kandidaturu Draginje Vuksanović- Stanković, danas će o svom kandidatu raspravljati vrh Liberalne partije, a i Bošnjačka stranka najavljuje da bi mogla imati svoga kandidata za predsjednika Crne Gore.

Jedino je dosad potvrđena kandidatura lidera DF Andrije Mandića. O pravu Milojka Spajića da učestvuje u predsjedničkoj trci tek će odlučiti državne institucije, a u trci da sakupe potpise za svoju kandidaturu su Goran Danilović, Dejan Vukšić…

Prvi krug izbora za predsjednika CG biće održan 19. marta

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
16.02.2023-09:44 09:44

Šteta da se dr.Božović rektor ne kaniduje.
Evo zaključismo sa komšijama jutros uz kavu i rakiju . Mi bi svi glasali za njega. Niko ,ama niko nije bijo protivan. A bilo nas je sedamosam.

ljilja
16.02.2023-11:22 11:22

Najnovija informacija,iz DPS-a saopstavaju da ce najvjerovatnije Milo biti kandidat i da za zvanicno saopstenje cekaju njegov povratak u zemlju.