Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Kaluđerović odgovorio Huteru: Cetinjem će se upravljati sa Cetinja

Ističe da je priča o funkcijama priča o DPS-u

Oskaru Huteru se u Socijaldemokratskoj partiji SDP i Liberalima priviđaju Joanikijevi partneri a nikada riječ nije rekao o tome kako je Demokratska partija socijalsta DPS hranila i branila Srpsku pravoslavnu crkvu SPC i učinio je snažnijom od države, kazao je Boris Kaluđerović, predsjednik OO SDP Cetinje i Odbornik liste “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”.

“Čudo je da gospodin Huter nije vidio odnos njegove partije prema CPC a da danas nama koji je podržavamo 30 godina lijepi etikete izdajnika. Juče je DPS-ova i velikosrpska politika doživjela fijasko na Cetinju od strane nas i liberala koje su zajedno proganjali”, navodi Kaluđerović.

Pita što se sa 38 miliona duga, odseljavanjem, umiranjem Cetinja.

“Jesu li i za to krivi SDP i Liberali? Jesu li krivi za vaše neistine o fabrikama i novim radnim mjestima, o izmišljenim projektima?”, pita Kaluđerović.

Ističe da je priča o funkcijama priča o DPS-u.

“Cetinjski SDP je 12 godina opozicija, a Vi i vaše kolege na funkcijama. Uostalom i postizborni pregovori su pokazali da vas samo zanimaju funkcije i ništa drugo. Ni riječ o konceptu i programu koji je bio suština naše kampanje. Mi smo se borili za promjene, za stručnu i kredibilnu gradsku upravu a ne za partijske vojnike i ponosni smo što je na našoj listi 16 nestranačkih kandidata. Znamo da nas ne razumijete! I na kraju, koliko god bilo bolno za sve vas, jer ste navikli drugačije, Cetinjem će se upravljati sa Cetinja”, poručuje Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvarato
15.02.2022-14:15 14:15

NIJE ZA  DPS nista bolno SAMO DA ZNATE NICIJA NIJE DO ZORE A NECE NI VASA- JER STE SE U KOLO UHVATILI POGRESNOM STRANOM! SAMO GURAJTE I VIDITE U SLEDECIM GRADOVIMA KAKO CETE PROC!

Sara
15.02.2022-14:48 14:48

Ovaj cojo je nista covjek..podrzao ga je pop Micovic i njegove partije..oni sto su cetinjane gadjali gumenim mecima..i izvrsili nasilni ulazak u crnogorski manastir Cetinje..sram ih bilo!

JamesBond007
15.02.2022-14:55 14:55

Nije problem sto niste sa DPS, problem je sto ste sa onima, koji su vas cascavali suzavcem i sok bombama! Jos vam se i Pupun i Dajko sprdaju! Zasluzicete sto ste trazili, ali bit ce kasno! Vasa partija ENDE

B.Zekovic
15.02.2022-15:18 15:18

Pa dobro gospodine Kaludjerovicu, pocnite nesto da radite a ne stalno da mlatite po DPS-u kao jedinom i glavnom neprijatelju Cetinjana . To je stvarno postalo degutano i dosadno. Vas predizborni program bio je skup maglovitih fraza o boljem upravljanju Cetinjem, a svaka je bila u buducem vremenu izrazena. A onda ste otegli zajedno sa kako ih Vi zovete Liberalima, pocetak Vasih radova na evo bice sigurno 4 mjeseca. Mogli ste sa “Liberalima” odma, dva dana poslije izbora, ostvarit ovu necasnu radnju koju ste napravili, i za ta tri mjeseca uradit cudo vasom i “Liberala” strucnoscu, strucnjacima i vrijednocom. Odlagali… Pročitaj više »