Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Kaluđerović: Današnji dan ima posebnu simboliku za Zetu, jer ovaj 8. februar proslavlja kao samostalna opština

Ona je poručila kako vjeruje da će, novi vjetrovi izvesti zetski brod na kurs ozdravljenja i onoga što je ključno – poboljšanja životnog standarda, kako bi Zeta postala kvalitetno mjesto za život svih njenih stanovnika

Današnji dan ima posebnu simboliku za Zetu, jer ovaj 8. februar proslavlja kao samostalna opština, što predstavlja istorijsku prekretnicu, jer je kormilo svoje budućnosti uzela u svoje ruke. Zeta može i zaslužuje – i više i bolje, kazala je Slađana Kaluđerović, predsjednica Opštinskog odbora SNP Zeta.

Ona je poručila kako vjeruje da će, novi vjetrovi izvesti zetski brod na kurs ozdravljenja i onoga što je ključno – poboljšanja životnog standarda, kako bi Zeta postala kvalitetno mjesto za život svih njenih stanovnika.

“Uvjerena sam da će Zeta, sa novom upravom, u narednom periodu mnogo više i bolje znati da iskoristi ogromne prirodne i sve druge razvojne potencijale sa kojima raspolaže i time vrati nadu u bolju budućnost kakvu naši građani zaslužuju, jer Zeta pripada svima nama podjednako i treba da služi na ponos čitave Crne Gore”, navela je Kaluuđwerović u čestitci.

Predsjednica Opštinskog odbora SNP Zeta ističa kako je čast je i privilegija, ali i odgovornost i obaveza svih da dostojanstveno brinu o Zeti i svim njenim građanima i građankama, ali i prilik, kako je kazala, “da mnogo toga uradimo što će ostati zabilježeno i služiti kao dobar model budućim generacijama kako se voli i kako se vodi Zeta”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve