Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Joković: SNP nikog nije prevarila niti izdala, izdržaćemo sve

Joković je poručio članovima GO da mogu biti sigurni u rukovodstvo SNP jer ćemo biti mudri, nećemo razočarati naše građane i vodićemo računa o njihovim potrebama

SNP nikog nije prevarila niti izdala, a oni koji nas napadaju, zapravo, imaju zadnje namjere, ocijenio je predsjednik te partije Vladimir Joković  na današnjoj svečana sjednici Glavnog odbora SNP Crne Gore.

Joković je poručio članovima GO da mogu biti sigurni u rukovodstvo SNP jer ćemo biti mudri, nećemo razočarati naše građane i vodićemo računa o njihovim potrebama.

Prema njegovim riječima, moramo čvrsto vjerovati jedni drugima, te da je naša najveća snaga u tome što možemo svakoga u oči da pogledamo.

“Naš jedini interes je da SNP bude još jači i u tom smislu nastavljamo časno kao i proteklih 24 godine. Izdržaćemo sve, a najbolje se snalazimo kad su svi protiv nas”, rekao je on.

Svim članovima SNP CG i građanima predsjednik SNP CG je poželio srećnu Novu godinu, i da u zdravlju i sa najbližima dočekaju nastupajuće praznike.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
27.12.2021-18:15 18:15

Nikad mi neće biti jasno ko izdade pokojnog Momira Bulatovića i ukrade mu partiju, ko izdade Peđu Bulatovića, ko izdade Srđana Milića, Snežanu Jonicu, Alexsandra Damjanovića, ko izdade Čavora sa Cetinja, biće da su oni svi izdali Jokovića i bivšeg policajca Ivanovića