Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Jelušić: Neće biti hajdučije, sve smo uradili po zakonu

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva saopštio danas da je DPS sve uradio po zakonu

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Budva Predrag Jelušić saopštio je danas da je DPS sve uradio po zakonu, te da u Budvi neće biti hajdučije. U DPS-u tvrde da nema pregovora, te da su oni legitimna vlast, koju je izabrala skupštinska većina.

“Neće biti hajdučije, niko neće biti smijenjen u opštinskim organima. Sve smo uradili po zakonu. Korupcije nije bilo. Svako ko misli da jeste neka to dokaže”, kazao je on.

Poslanika DPS-a Andriju Nikolića nije iznenadilo to što opozicioni politički subjekti pozivaju međunarodnu zajednicu u pomoć kad ne mogu da se izbore sa izazovima koje su, kako je naveo, sami proizveli.

“Zašto bi bila potrebna intervencija i komunikacija sa međunarodnom zajednicom povodom legitimne promjene u Budvi? Naš odgovor je da svoj posao treba da rade izabrani predstavnici građana u lokalnom parlamentu Budve i da im državne institucije omoguće nesmetane uslove za rad”, rekao je Nikolić.

Kazao je da ne zna kakvih pregovora može biti te da situacija u Budvi mora biti predmet pažne nadležnih državnih organa.

U zgradu opštine Budva jutros su ušli smijenjeni predsjednik Opštine i SO Budva Marko Carević i Krsto Radović, kao i v.d. predsjednika Opštine Vladimir Bulatović i v.d. predsjednica SO Snežana Kuč. Nakon toga počeo je sastanak Bulatovića i Carevića oko aktuelne situacije u Budvi. Na sastaku je napravljena pauza u kojoj su se predstavnici političkih partija u budvanskom paralmentu obratili medijima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve