Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Janović: Diplomatka mreža da bude ojačana kadrovima lojalnim Crnoj Gori i državnim interesima

''Jedino tako svaki građanin osjetiće elementarno dostojanstvo u odnosu na cijelu atmosferu koja se dešava i na sve napade sa strane, kojima je Crna Gora izložena''

Poslanik Demokratske partije socijalista Nikola Janović u toku današnjeg zasijedanja Skupštine u sklopu kojeg su na poslanička pitanja odgovarali ministri Đorđe Radulović i Jakov Milatović kazao je da glavni uslovi za imenovanja u diplomatiji treba da budu kompetentnost, profesionalizam i lojalnost Crnoj Gori.

Kako kaže, pitanje je, da li je u trenutnoj praksi tako.

“To bi bilo kao da sam imao dva saigrača, koja su željela da ekipa protivnička ekipa pobijedi. Ili da su radili sve da kako bi obezbijedili protivničkoj ekipi da pobijedi”, poručuje Janović.

Napominje da diplomatska mreža mora biti ojačana kadrom koji je lojalan Crnoj Gori i državnim interesima.

“Smatram i saglasan sam da treba jačati diplomatku mrežu, da ona bude ojačana sa profesionalnim kadrovima, a prije svega ljudima lojalnim Crnoj Gori i državnim interesima. Jedino tako svaki građanin osjetiće elementarno dostojanstvo u odnosu na cijelu atmosferu koja se dešava i na sve napade sa strane, kojima je Crna Gora izložena”, objavio je Janović na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve