Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Izjava Cetinjanina koji je priveden: Vlada je namjerno došla u grad kako bi izazvala incident

Cetinjanin M.J. koji je danas priveden zbog navodnog vrijeđanja funkcionera Vlade dao je izjavu u svojstvu građanina. Tekst izjave u čiji smo uvid imali prenosimo u cjelosti

Cetinjanin M.J. koji je danas priveden zbog navodnog vrijeđanja funkcionera Vlade dao je izjavu u svojstvu građanina. Tekst izjave u čiji smo uvid imali prenosimo u cjelosti.

-Dana 28.01.2021. godine oko 12,30 časova, šetao sam kroz grad i u jednom trenutku prolazići pored Vladinog doma vidio sam veću grupu lica to jest članove Vlade Crne Gore. Nijesam znao o čemu se radi i zastao sam da vidim što se dešava. Kada sam vidio da se radi o članovima kompletne Vlade Crne Gore koja je prekršila Ustav Crne Gore, a rade za interese druge države u ovom slučaju Srbije uputio sam im riječi ”Dolje izdajnici Crne Gore, prodali ste Crnu Goru”. Tu je bilo još nekoliko građana Cetinja koji su se takođe spontano okupili i negodovali zbog provokacija Vlade Crne Gore koja je po mom mišljenju namjerno došla u grad kako bi izazvala incident – navodi se u izjavi građanina Cetinja M.J.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tihana
28.01.2021-21:36 21:36

E ovako bi trebali svuda biti dočekani!

Cetinje
28.01.2021-22:17 22:17

Tacno da je Srpska Vlada dosla na Cetinje uz dogovor da isprovociraju CRNOGORCE ! ispratili smo ih sa porukom vi nijeste nasa vlada Podjite U Andrijevicu tamo bi vam APLAUDIRALI Gradjani i tamo vas racunaju vladom!

pero
28.01.2021-22:42 22:42

Ko ih je vbridjao, covjek je rekao istinu i malo im je rekao.IZDAZNCI I PRODANE DUSE.
OVO NIJE MOJA VLADA!