Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Ivanović: Socijalisti će podići standard političkog rada, ali i političku kulturu i dijalog

Ugledni kotorski stomatolog, po kome se SNP u Kotoru prepoznavala, vjeruje da su Socijalisti dobro organizovani u njegovom gradu, pa je formiranje ovog Odbora rezultat  ranije obavljanjih aktivnosti, prekinutih, na žalost, zbog epidemije koronavirusa

Socijalisti Crne Gore formirali su ovih dana Koordinacioni odbor u Kotoru, kojim će rukovoditi radna grupa u čijem sastavu je Aleksandra Sindik-Milićević, profesorica srpskog jezika i književnosti i mladi advokat Ognjen Vukasović. Radnom grupom će predsjedavati dr Branko Baćo Ivanović, nekadašnji predsjednik Opštine Kotor.

foto Skala radio

Članovi Koordinacionog odbora Socijalista Crne Gore u Kotoru su još 20-ak, što mladih, što  starijih i prepoznatljivih ljudi iz Kotora, kazao je dr Ivanović za Skala radio, izražavajući ponos i zadovoljstvo, kako je istakao, što će, zajedno sa pomenutim mladim ljudima koordinirati aktivnostima kotorskih Socijalista.

Ugledni kotorski stomatolog, po kome se SNP u Kotoru prepoznavala, vjeruje da su Socijalisti dobro organizovani u njegovom gradu, pa je formiranje ovog Odbora rezultat  ranije obavljanjih aktivnosti, prekinutih, na žalost, zbog epidemije koronavirusa.

Predsjednica Socijalista Crne Gore Snežana Jonica je Koordinacioni odbor obavezala da do kraja juna u Kotoru pripremi izbor Inicijativnog odbora i da konstituiše sve mjesne odbore.

Organizacione aktivnosti koje Socijalisti Kotora sprovode svakodnevno, potvrđuju moje uvjerenje da su građani i građanke Kotora prepoznali dosljednost, odgovornost, znanje i da nam upravo zbog toga pružaju jaku podršku.

“Vrijeme je da u Kotoru život stavimo ispred politike, i da o životu odlučujemo prema onome što mislimo da je dobro za Kotor, a ne za pojedinačne ili kratkoročne političke ciljeve pojedinih stranaka”, istakao je Ivanović.

Ivanović, kako je saopštio ne sumnja da su Kotorani imali priliku da dobro utvrde šta žele, a šta ne žele, prateći političku scenu i Kotora i Crne Gore posljednje četiri godine.

Cilj novoformiranje partije je borba za socijalnu pravdu, kao i rješavanje problema građana koji su umorni od svakodnevnih političkih svađa unutar opozicije.

Nadam se da ćemo biti nova vrijednost na političkoj sceni Crne Gore i Kotora, te da ćemo pokušati da podignemo standard političkog rada, ali i političke kulture i dijaloga. Treba da se posvetimo rješavanju svakodnevnih problema građana i podizanju nivoa odgovornosti donosilaca odluka, poručio je dr Branko Baćo Ivanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve