Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Ivanović o revanšizmu: Krivokapić protiv Krivokapića, jedno na riječima drugo na djelu

Odjednom demokratski zaćutaše neke NVO, neki mediji, neke medjunarodne organizacije koje su finansirale neke NVO i neke medije, poručuje Ivanović

Nakon vijesti da je nova vlast raspodijelila direktorska mjesta i funkcije po dubini, te da će doći do promjena u 67 institucija i firmi i sječe preko 300 kadrova, kao i da na crnogorskoj politčkoj sceni vlada očigledni politički revanšizam, oglasio se poslanik DPS-a Petar Ivanović.

Ivanović je podsjetio i na izjavu premijera Zdravka Krivokapića srpskom listu Danas, da ”nova vlada neće sprovoditi politički revanšizam”.

”Krivokapić na riječima: ”Neće biti političkog revanšizma”. Krivokapić na djelu: ”Dogovorili smo partijsku podjelu po dubini”. Odjednom demokratski zaćutaše neke NVO, neki mediji, neke medjunarodne organizacije koje su finansirale neke NVO i neke medije. Djela, a ne riječi!”, napisao je Ivanović na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
plav
13.01.2021-10:08 10:08

Nova Abazoviceva exspertska Srbska Vlada !Svaku lazu i gasi TV cim se pojave Lazovi!

gagi
13.01.2021-10:33 10:33

Gospodine Ivanovicu SVI POMENTUTI u vasem tekstu su KLASICNO DNO DNA,bez ljudskog i politickog morala “cistija im je g….a” nego obraz. Prednjace dva klasicna LAZOVA i PREVARANTA Rukoljub Krivokapic kojemu je KOMPLETNA familija bila u cetnike( posebno djed) tako isto i Abazovicu evo se neko “oglasio”iz Srbije da je djed Abazovica Selim Albanski cetnik strijeljan 1944 u okolini Leskovca,a uhvacen u okolini Medvedje inace vojnik Jugosblovenske vojske u otadzbini (naglasavam ako je tacno za Abazovica) pa ide ona stara “Dje ce kruska no pod krusku”.