Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivan Vuković podnio ostavku: Neka Sunce našeg grada vječno sja, i neka je vječna Crna Gora

On je novoj gradskoj upravi poželio uspjeh u radu

Verifikacijom mandata odbornicima novog saziva Skupštine Glavni grad Podgorica, danas su formalno stvorene pretpostavke za početak formiranja nove vlasti u Podgorici. U skladu s obećanjem koje sam dao sugrađanima, danas sam podnio ostavku na mjesto gradonačelnika, saopštio je dosadašnji gradonačelnij Podgorice Ivan Vuković.

“Iskreno se nadam da će novi gradonačelnik biti izabran u najkraćem roku, kako bi se izbjegli eventualni problemi u funkcionisanju sistema Grada. Glavni grad ostavljamo u odličnom stanju. Sistem je maksimalno funkcionalan, kadrovski ekipiran i finansijski stabilan”, napisao je Vuković na Facebooku.

Prema njegovim riječima, na računu Glavnog grada ostavljaju preko 17 miliona eura.
“Mojim zamjenicima, dr Slađani Vujačić i Časlavu Vešoviću, kojima danas prestaje mandat, želim da zahvalim na ogromnom doprinosu svim uspjesima koje smo postigli tokom protekle četiri godine godine. Zahvalan sam i ostalim kolegama iz uprave grada, sekretarijata, privrednih društava i javnih ustanova. Ostajem u uvjerenju da nijedan gradonačelnik nikada neće imati bolji tim”, naglasio je Vuković.

On je novoj gradskoj upravi poželio uspjeh u radu.

“Dragim sugrađanima koji su pratili moj i rad mojih kolega na ovoj stranici (koja će ostati aktivna) zahvaljujem na podršci i povjerenju, kao i brojnim dobronamjernim sugestijama i kritikama. Neka Sunce našeg grada vječno sja, i neka je vječna Crna Gora”, zaključio je Vuković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Uros
12.04.2023-14:30 14:30

Nijesi ti podnio ostavku da bi sam otisao, nego zato sto su te pometlali na izborima. Inace da se ti pitas bio bi vjeciti. I pusti parole Vukovicu, jer znamo kako zavrsavaju oni ogrnuti sa zastavama i uzvicima “da je vjecna”. Polako se i ti spremaj za prugasto odijelo.

RIR
12.04.2023-15:53 15:53

…Ivan je bio vrijedan ,častan i mnogo uradio za našu PG -gestom, da poželi novim pobjednicima /”oslobodiocima PG”/
puno uspjeha ,dokazuje i da je veci nivo od dolazecih a imajuci u vidu njihove izjave ,
prije nego zasjedoše …