Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

IDE PO NALOGE: Milatović u zvaničnoj posjeti Srbiji 9. i 10. jula

''Tom prilikom on će se sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem'', saopšteno je iz Milatovićevog kabineta

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović boraviće u zvaničnoj posjeti Srbiji 9. i 10. jula 2023. godine.

“Tom prilikom on će se sastati sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i predsjednikom Narodne skupštine Vladimirom Orlićem“, saopšteno je iz Milatovićevog kabineta.

Predviđeno je da predsjednik Milatović u okviru posjete položi vijenac na Spomenik neznanom junaku na Avali uz vojne počasti, kao i da položi cvijeće ispred Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“.

U čast posjete predsjednika Milatovića, ambasada Crne Gore prirediće i svečani prijem u Crnogorskoj kući u Beogradu.

Posjeta Predsjednika Milatovića Srbiji, kako je ranije i najavio, prva je nakon zvaničnih posjeta Briselu i institucijama Evropske Unije i NATO-a, a sa ciljem jačanja političkih i ekonomskih odnosa dvije države i unapređenja regionalne saradnje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
06.07.2023-09:31 09:31

Kažu da ide po “naloge” oni koji naloge primaju od stranih ambasada i nvo udruga. :)

COL
06.07.2023-10:27 10:27

Valjda će mu neko šapnuti da u Srbiji postoje neki Crnogorci, koji nijesu terazijski i koje su vješto izbjegavali Krivokapić i Abazović i pomenuti, a kamoli pośetiti. Valjda će predśednik pośetiti i vrlo uspješnu građevinsku firmu koja je slučajno, ama baš slučajno u vlasništvu njegovog rođenog brata, a doživjela je procvat kada je sadanji predśednik bio ministar ekonomije. Eto i predśednik ka i premijer ispunjava svoje mladalačke snove.

Krsto
07.07.2023-17:08 17:08
Reply to  COL

Moze posjetiti i kliniku ciji je vlasnik od nedavna DjiKan Bazdovic brat Dritana Bazdovica…Eto nekim cudom DjiKan je od njegove skromne doktorske plate ustedeo da kupi kliniku vrijednu dvadesetak miliona EVRa