Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Ova vlada je dobro krenula, ali onda je promijenila prioritete

Kako je dodao, odluku da glasaju za nepovjerenje Vladi donijeli su kao i svaku drugu odluku, uz konsultaciju sa članstvom i građanima

Ministar kapitalnih investicija u tehničkom mandatu i predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović kazao je da su sajber napadi još jedna opomena da budemo svjesni u kakvom vremenu živimo.

“Moramo se bolje posvetiti ovom problemu i jačati svoje kapacitete. Ja ovo doživljavam kao varvarski čin”, kazao je Ibrahimović.

Kako je dodao, odluku da glasaju za nepovjerenje Vladi donijeli su kao i svaku drugu odluku, uz konsultaciju sa članstvom i građanima.

“Bošnjačka je bila ta koja je dala doprinos da se konstituiše 43. Vlada, ali smo bili jasni da se mroa odblokirati EU put i zaustaviti diskriminacija manjinskih naroda. Kad smo vidjeli da su neki drugi prioriteti dati, onda smo odlučili da idemo u drugom pravcu. Ova vlada je dobro krenula, ali poslije je imala druge prioritete”, kazao je on.

Dodaje da je ta partija za to da se urede odnosi sa svim vjerskim zajednicama u Crnoj Gori.

“Ponosan sam na stavljanje potpisa na memorandum o saradnji, to je bila dobra poruka građanima da možemo da se sretnemo, bez obzira na razlike. Ali u tih deset tačaka nije bilo Temeljnog ugovora, on nije bio među prioritetima”, naveo je Ibrahimović.

Kako je dodao, legitimno je da se resetuju odnosi od 30. avgusta.

“S nama mogu razgovarati svi koji su za sekularni i evropski karakter Crne Gore”, rekao je on.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Lipovo
27.08.2022-08:26 08:26

BS se uvijek poslije političkog debakla u kojem učestvuje od početka, javi sa savetima, predlozima, mišljenjima svoga ,,članstva i građana…,, Žal za foteljama Vaš ,,motiviše,, na ovakav zakašnjeli komentar.