Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Brzina kojom se kancer fašizma širi, prijeti da metastazira i proguta ono što je bila građanska Crna Gora

Ministar poziva lidere svih partija i građane, posebno građane slobodarskog i antifašističkog Nikšića, grada Ljuba Čupića, da ''osude skandalozno ponašanje predsjednika Opštine Nikšić''

Ministar kapitalnih investicija i potpredsjednik Vlade u tehničkom mandatu Ervin Ibrahimović pozvao je lidere političkih partija u Crnoj Gori sa osude “skandalozno” ponašanje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića na dočeku Pravoslavne Nove godine.

Kovačević je na dočeku sa podignuta tri prsta pjevao “Od glave Zete do grada Spuža”, gdje dio teksta glasi “…Leleču Turci, kukaju bule…”.

“Brzina kojom se kancer fašizma širi Crnom Gorom prijeti da metastazira i proguta ono što je, do juče, bila građanska Crna Gora, primjer multietičnosti i tolerancije, lider evropskih integracija i civilizacijskih vrijednosti i vrati nas u mračno doba fašizma, bježanja i zločina”, napisao je Ibrahimović na Twitter-u.

Ministar poziva lidere svih partija i građane, posebno građane slobodarskog i antifašističkog Nikšića, grada Ljuba Čupića, da “osude skandalozno ponašanje predsjednika Opštine Nikšić”.

“Ovo je Nikšić i Crna Gora na koju se nikada nećemo navići i na koju nećemo pristati”, poručio je u objavi Ibrahimović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Grunf
14.01.2023-20:43 20:43

Turcine ne dipr.

RIR
14.01.2023-20:44 20:44

…izađi Ibrahimovicu iz Vlade ,kad niko nista ne preduzima -daj taj doprinos koji bi bio jači no da Ti se bilo koji četnik javi sa osudom takvih ispada…uostalom to je od Predsjednika Opštine NK –
jeste smeće ali pokriva važno mjesto i širi govor mržnje…

Grunf-bot
14.01.2023-23:55 23:55

Jamo septička