Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Huter podnio krivičnu prijavu protiv Đuraškovića zbog targetiranja i blaćenja na društvenim mrežama

Gradonačelnik Prijestonice optužio predsjednika OO DPS Cetinje da stoji iza fejsbuk stranice ''Cetinje Cetinjanima''

Predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Cetinje Oskar Huter podnio je krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Prijestonice Nikole Đuraškovića zbog, kako je kazao, lažnih optužbi i nedopustivog targetiranja i blaćenja na društvenim mrežama.

-Ovim putem želim obavijestiti prijatelje i zainteresovanu javnost da sam 22.02.2023. godine, Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju, podnio krivičnu prijavu protiv gradonačelnika Prijestonice Nikole Đuraškovića zbog lažnih optužbi i nedopustivog targetiranja i blaćenja na društvenim mrežama. – objavio je Huter na Fejsbuku.

On je naveo da je podnio krivičnu prijavu i protiv Ivana Vasića koji je prijetio njemu i njegovoj porodici.

-Dajući prostora za javno izvinjenje, koje sam u neposrednoj komunikaciji zahtijevao od gdina Đuraškovića, a do kojeg nije došlo, bio sam prinuđen da, i dalje vjerujući institucijama sistema, tražim skidanje ljage sa mog imena i prezimena. O ishodu ću vas obavijestiti. – poručio je on.

Gradonačelnik Prijestonice optužio je cetinjski DPS da stoji iza fejsbuk stranice “Cetinje Cetinjanima”, targetirarujući i Hutera.

-Cetinje Cetinjanima je stranica koju vodi grupa cetinjskog DPS-a, koji nijesu objavili niti jednu jedinu istinu za svo vrijeme postojanja, brutalno kvalifikujući mene i moju familiju. Iza stranice stoji cetinski DPS, Huter i njihovi mentori Bogdanović i Blažić, najveći uništitelji Cetinja. Samo pišite laži, ređaju se krivične – kazao je Đurašković na Cetinju.

Foto: Screenshot

 

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sejo
25.02.2023-21:58 21:58

Sve je Abazovic bio u Pravu sto vas je izbacio iz Ministarske stolice vi nikome dobro ne mislite !Zali boze Gos..Draginju sto je u toj partiji !

Tara
26.02.2023-14:19 14:19

Nijesam znala da je ovako bezobrazan..i puca iz svih usta..protiv crnogorske najace partije DPS..Djuraskovic pripada SPD..i dobijo je glasove popa Micovica..da vlada Cetinjem..sram vas bilo!
Dje si Draginja…jel ovo tvoj Obraz???