Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Gvozdenović: Careviću još nijesu javili da je bivši

Umjesto što Carević politički nokautiran nastavlja da glumi lokalnog šerifa koji disciplinuje neposlušne u svojim redovima i najavljuje trgovinu sa Demokratama, moraće uskoro da bira između dvije demokratske opcije: da podnese ostavku ili da provjeri povjerenje u Skupštini opštine, smatra Gvozdenović

Ivo Gvozdenović, šef Kluba odbornika DPS-a u Skupštini opštine Budva, prokomentarisao je aktuelnu političku situacijju u tom gradu. Po njegovim riječima, aktuelni predsjednik Opštine Budva Marko Bato Carević više nema podršku većine odbornika lokalneog parlamenta.

“Gospodin Carević odnedavno je bivši predsjednik Opštine Budva jer je svojim (ne)činjenjem izgubio većinsku podršku u lokalnom parlamentu. Danas najmanje 19 od ukupno 33 odbornika, istinski i suštinski, ne podržava politiku koju personifikuje gospodin Carević. Ukoliko mu ovo nije jasno, onda ima ozbiljan problem sa logikom i matematikom. Ukoliko jeste, zna šta mu je činiti”, rekao je Gvozdenović.

Po riječima Gvozdenovića, umjesto što Carević politički nokautiran nastavlja da glumi lokalnog šerifa koji disciplinuje neposlušne u svojim redovima i najavljuje trgovinu sa Demokratama, moraće uskoro da bira između dvije demokratske opcije: da podnese ostavku ili da provjeri povjerenje u Skupštini opštine.

“Bilo bi mnogo časnije da skupi hrabrost i povuče politički razuman potez, nego da to uradi neko drugi, umjesto njega”, rekao je Gvozdenović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicvara
07.07.2021-14:48 14:48

Lopov se nagrabuljao drzavne imovine i sad neda ziv fotelju Sofer -Kamiondzija misli da put sa dvije trake desna i lijeva je jednosmerni put!