Subota, 11 Maja, 2024
Rubrika:

Gradonačelnik Rijeke podržao listu SDP i Građani i Nikolu Đuraškovića na Cetinju

Zbog toga su, kako je istakao, svi u Hrvatskoj sa pažnjom pratili dešavanja u proteklih nekoliko mjeseci i ''mogu vam prenijeti ogromno podršku koju kao grad i država Crna Gora imate u borbi za građansko, prospiretetno i evropsko društvo''

Grad Rijeka i Prijestonica Cetinje imaju dugogodišnju saradnju koja je izuzetno kvalitetna i sadržajna. Zadovoljstvo mi predstavlja i činjenica da smo gradovi pobratimi, jer istorijski značaj Cetinja za Crnu Goru i Rijeke za Hrvatsku svakako prevazilaze puke brojeve stanovnika, kazao je gradonačelnik Rijeke, Marko Filipović.

Zbog toga su, kako je istakao, svi u Hrvatskoj sa pažnjom pratili dešavanja u proteklih nekoliko mjeseci i “mogu vam prenijeti ogromno podršku koju kao grad i država Crna Gora imate u borbi za građansko, prospiretetno i evropsko društvo”.

“Ja lično, kao Socijaldemokrata imam čast i obavezu da pozovem sve drage Cetinjanke i Cetinjane da na lokalnim izborima podrže listu SDP i Građani i svim srcem glasaju za moje drage prijatelje Nikolu Đuraškovića i Mirka Stanića, ali i desetine drugih vrijednih i uvaženih građana Cetinja, poručio je Filipović.

On je dodao da će mu biti zadovoljstvo da kao gradonačelnik Rijeke i dalje sarađuje sa Cetinjem na obostrano zadovoljsvo, i zaključio kako će iskoristiti prvu slobodnu priliku da posjeti Prijestonicu, zajedno sa predstavnicima riječkih Crnogoraca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve