Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Goran Božović predvodi grupu birača u Tivtu: Bojkot je odlika kukavičluka

Grupa birača na čelu sa diplomiranim psihologom, Goranom Božovićem, učestvovaće na lokalnim izborima u Tivtu, koji će se održati 5. aprila

Grupa birača na čelu sa diplomiranim psihologom, Goranom Božovićem, učestvovaće na lokalnim izborima u Tivtu, koji će se održati 5. aprila.

Iz te grupe su saopštili da su danas i zvanično predali izbornu listu “Goran Božović – Časno i odgovorno za bolji Tivat” i da očekuju da opštinska izborna komisija potvrdi listu u kratkom roku.

“Ponosan sam na iskazanu građansku hrabrost ove grupe birača koja je bez ličnih materijalnih interesa spremna da podrži časnu borbu za rad u najboljem interesu grada i građana naše lokalne zajednice. Na izbornoj listi se nalaze dobronamjerni, časni i slobodni ljudi, koji imaju dostojanstvo i hrabrost iskazati svoje mišljenje, u ambijentu koji je preplavljen korupcijom, partitokratijom, kupovnom glasova, ucjenama, pristicima i ostalim nečasnim radnjama kojima trenutna vlast oduzima dostojanstvo pojedincu”, naglasio je Božović.

Božović ističe da njihova izborna lista predstavlja Tivat u malom.

“Imamo listu na kojoj je 40 procenata pripadnica ljepšeg pola, kao i 40 odsto mladih kandidata starosti do 30 godina. Imamo kandidate sa visokim obrazovanjem, preduzetnike, pomorce, zanatlije i službenike. Tu su i penzioneri sa ogromnim iskustvom i raznim društveno-političkim angažmanima koji garantuju ozbiljnost i mudrost našeg djelovanja. Ličnim integritetom i kompetencijama, uz ozbiljan program i odlučnost u djelovanju činimo ozbiljnu grupu građana koja zaslužuje povjerenje i šansu građana Tivta”, istakao je Božović.

U fokusu interesovanja te grupe birača biće isključivo lokalne teme, bez, kako kažu, opterećenosti visokom politikom koju nameće neodgovorna vlast i stvara ozbiljne probleme kompletnoj državi.

“Imamo ozbiljan i realno ostvariv program koji ćemo prezentovati građanima Tivta u narednom periodu. Zalagaćemo se za realizaciju projekata kojima će se istinski poboljšati kvalitet života građana u Tivtu, kako bi to bila realnost umjesto neumjesne poštapalice sadašnje vlasti. Borićemo se odlučno protiv korupcije i patitokratije. Odgovornost, profesionalnost i efikasnost moraju biti osnovne odlike lokalne uprave u Tivtu. Borićemo se časno i odgovorno za bolji naš Tivat”, naglasio je Božović.

Ističe i da je ponosan što je naišao na razumijevanje rukovodstva Crnogorske, partije koja zbog nedavne promjene rukovodstva i fokusiranosti na parlamentarne izbore ne učestvuje na loklanim izborima, ali koja je ipak uspjela očuvati jedinstvo, pokazavši širinu koja je jedinstvena na političkoj sceni Crne Gore.

“Razumijevajući da kao društveno odgovoran građanin imam potrebu voditi računa o gradu u kom živim, dobio sam odriješene ruke da djelujem prema sopstvenoj savjesti i da nestranački aktivno učestvujem na izborima u Tivtu. To pokazuje istinsku demokratičnost i autonomnost djelovanja pojedinaca u Crnogorskoj, kao i obzir prema specifičnosti situacije. Dakle, izlazimo na izbore kao grupa odgovornih građana koja se okupila da djeluje lokalno kao građanska lista za Tivat. Bojkot na lokalnom nivou smatram potpunim promašajem, jer to predstavlja neodgovornost prema građanima Tivta, kao i odliku slabosti i kukavičluka. Iako u ogromnoj mjeri u neregularnom ambijentu, ovi izbori ipak predstavljaju šansu da se promijeni užasno štetna i neodgovorna vlast u Tivtu”, rekao je Božović.

To je, ocijenio je, za Tivat najbitnije, a građani to razumiju i neće se predati bez borbe.

“Vjerujemo da će građani prepoznati naše kvalitete i odlučnost i ukazati nam povjerenje, kako bi u značajnoj mjeri naš grad bio bolji za sve one koji u njemu žive, ali i bolji domaćin za sve one koji ga posjećuju”, zaključio je Božović.

GORAN BOŽOVIĆ – ČASNO I ODGOVORNO ZA BOLJI TIVAT
Goran Božović
Igor Uhrin
Valentina Božović
Andrija Rašica
Dragutin Horvat
Zorica Lasić
Lazar Božović
Toni Petković
Savo Čelanović
Maja Milović
Aleksandar Batuta
Stevo Božović
Jelena Prelević
Ljubomir Tufić
Ljiljana Mitrović
Vladimir Bauk
Tamara Milović
Jovan Kraljević
Sonja Đurović
Mišel Horvat
Branka Božović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve