Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Gegaj pozvao građane Tuzi: Proces neđeljnih izbora da prođe sa smirenošću i osjećajem suživota

''Dakle, mi, kao jedno tijelo, moramo da se posvetimo dobrom, uređenom, mirnom i prosperitetnim životu i u slučaju lokalnih, parlamentarnih ili predsjedničkih izbora, na kojima mi znamo da ćemo glasati za stranke, koalicije i kandidate za koje smo uvjereni da će bolje voditi našu opštinu ili Državu''

Pozivam građane Malesije, odnosno opštine Tuzi, da doprinesu da proces neđeljnih lokalnih izbora prođe sa smirenošću, mudrošću, razumijevanjem i sa osjećajem suživota u ovaj naš kraj, poručio je funkcioner Demokratske partije socijalista (DPS) Nikola Gegaj.

“Svi znamo da se politički stavovi stalno razvijaju i mijenjaju, pa,tako i politčki subjekti. Ono što nam je ovdje vječno, kao što su naši preci ostavili amanet, jeste bratski suživot svih nas kao građana opštine Tuzi, i to ne treba posmatrati po našim nacionalnim, vjerskim, kulturnim, obrazovnim ili partijskim opredjeljenima,već po našem ponašanju kao dobri, humani i pošteni građani. Dakle, mi, kao jedno tijelo, moramo da se posvetimo dobrom, uređenom, mirnom i prosperitetnim životu i u slučaju lokalnih, parlamentarnih ili predsjedničkih izbora, na kojima mi znamo da ćemo glasati za stranke, koalicije i kandidate za koje smo uvjereni da će bolje voditi našu opštinu ili Državu”, napisao je Gegaj u objavi na Facebook-u.

Mi znamo, navodi on, da je demokratski sistem najbolji u kome možemo slobodno da, “izrazimo svoju volju, u svim aspektima koje nam dozvoljavaju važeći zakoni”.

“Samo ovaj sistem nam garantuje slobodne izbore na kojim, mi kao građani, izražavamo svoju želju odlučivanjem za koga ćemo glasati,što moramo da uradimo sa ozbiljnošću i visokom odgovornošću. Glas naroda je svetinja! Ono što je najbolje za nas je da prihvatimo rezultate glasačkih listića koje smo mi sami ubacili u kutiju. Ovaj način djelovanja i ovakav način razmišljanja i posmatranja glasanja učiniće to da će njihovi rezultati ojačati jedinstvo građana naše opštine. Ne treba da zaboravimo da su vrline dobrog građanina: razboritost, pravednost, hrabrost i mudrost”, zaključio je Gegaj u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve