Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Forum Luča pozvao na protest u ponedjeljak: Eto im prilike da nas popisuju

Poručuju da je Skupština sve više ''podgorička'' i sve manje crnogorska

Forum slobodnih građana Luča pozvao je građane na protest koji će u ponedjeljak biti održan ispred Skupštine Crne Gore.

“Forum slobodnih građana Luča, u susret još jednom udaru na karakter i duboke temelje crnogorske države i samobitnosti, poziva građane i građanke u zemlji i dijaspori, udruženja i partije kojima je jedina naša – građanska i antifašistička Crna Gora svih na srcu, na jedinstven i jasan odgovor”, navodi se u saopštenju ove organizacije dostavljenog medijima kojim se poziva na protest na dan konstituisanja nove Skupštine.

Poručuju da je Skupština sve više “podgorička” i sve manje crnogorska.

“Na dan izbora četničkog vojvode i Vulinovog sabljonošca, jednoga od grobara naših evroatlantskih stremljenja, na njeno čelo – okupimo se pred zgradom parlamenta. Okupimo se i jasno pokažimo, kako je u tuđini pjevao Kralj – „Još je živa Crna Gora“! I živa i vječna, i da je i sad i dogodine i zanavijek takvim Bajićevim „herojima“ rano da oko nje mrtve zaigraju novo, neočetničko kolo. Izjasnimo se i toga dana. Eto im prilike da nas popisuju. Iz daljine! Građanski i crnogorski, nikad ravnogorski”, zaključuju u Forumu Luča.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
26.10.2023-22:36 22:36

Bravoooooooooooooooooooooooo!…Odbranimo nasu CG..od neo-cetnika..fasista..primitivaca,,koju ovu vladu cine..samo antidrzavnici..jedu nas hljeb..a bljuju na simbole drzave CG..

Tara
26.10.2023-22:43 22:43

Naprijed momci..Crnogorci..odbranimo CG od cetnika-antidrzavnika..sami primjer je..Kotor..kako slave njihova postignuca..