Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Fatić: Krivokapić blamirao državu, potvrdio ispravnost politika prethodnih Vlada

Na današnjoj konferenciji prilikom zvanične posjete Sarajevu, premijer Krivokapić je potvrdio ispravnost dobrosusjedske politike koju vodimo svih ovih godina, ocijenio je poslanik DPS Bogdan Fatić

Na današnjoj konferenciji prilikom zvanične posjete Sarajevu, premijer Krivokapić je potvrdio ispravnost dobrosusjedske politike koju vodimo svih ovih godina, ocijenio je poslanik DPS Bogdan Fatić.

-Upravo zahvaljujući našoj politici Crna Gora nema spornih pitanja sa BiH, a za sram, stid i neprijatnost koju je premijer osjetio prema domaćinima, neka zahvali svom aktuelnom ministru, negatoru genocida u Srebrenici. Isto tako drago nam je što je bio u prilici pohvaliti se rezultatima dosadašnje vlasti, sa posebnim akcentom u oblasti turizma iz 2019. godine. Ni ovog puta svojim gafovima premijer Krivokapić nije propustio da u prepoznatljivim manirima izblamira i sebe i državu. Izazivao je podsmjehe i pokazao da se njegova sjećanja i emocije prema Sarajevu bude, tek sa pomišlju na kafanu – poručio je Fatić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
moja CG
24.05.2021-17:54 17:54

Ko osjetio “sram i stid”? On? Šališ se, Bogdane, mi smo osjetili sram i stid zbog toga ko nas predstavlja. Mi se stidimo. Njemu je posjeta Sarajevu samo pokriće za posjetu Dodigu i za domunđavanje s njim. Pa, nijesmo naivni, valjda.