Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Evropski tim za Nikšić: Sramna karikatura je politički instruisan napad na dostojanstvo jedne žene

Ogavna je brutanost i spremnost mrzitelja svega i svakoga ko ne dijeli njihovu stranačku i ideološku orijentacija, da uvrijede i napadnu bez ikakvog skrupula i granica, poručuju iz koalicije ''Evropski tim za Nikšić''

Koalicija “Evropski tim za Nikšić” osudila je objavljivanje karikature Sanje Damjanović, koja je postala viralna na društvenim mrežama.

“Sramna karikatura na račun Sanje Damjanović je politički instruisan napad na dostojanstvo jedne žene i naučnice. Ogavna je brutanost i spremnost mrzitelja svega i svakoga ko ne dijeli njihovu stranačku i ideološku orijentacija, da uvrijede i napadnu bez ikakvog skrupula i granica”, navodi se u saopštenju koalicije “Evropski tim za Nikšić”.

Poručili su da takvim izlivima mržnje ne smije biti mjesta u našem društvu, već se takvom obliku devijantnosti mora stati na put.

“U tom cilju, pozivamo nadležne državne organe da u skladu sa svojim ovlašćenjima reaguju, adekvatno sankcionišu i spriječe sve javne izlive mržnje sa političkom i svakom drugom konotacijom”, zaključuje se u saopštenju.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve