Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Evropa sad: DPS je Spajića smijenio, a Damjanovića izglasao za ministra

Lako je, smatraju oni, nakon svega otkloniti svaku dilemu vezanu za saradnju DPS-a i, kako kažu, njihovog vjernog vojnika Aleksandra Damjanovića

Sjećanja radi, DPS je smijenio Spajića, nakon čega je izglasao Damjanovića za ministra u 43. Vladi Crne Gore, poručili su iz Pokreta “Evropa sad” u reagovanju na navode ministra finansija Aleksandra Damjanovića.

Reakcija Pokreta “Evropa sad” uslijedila je nakon što je ministar finansija u tehničkom mandatu Aleksandar Damjanović u toku zajednilke pres konferencije sa odlazećim premijerom, ocijenio  da “između predsjednika države Mila Đukanovića i bivšeg ministra finansija Milojka Spajića postoji politički dogovor”.

“Neka javnost obrati pažnju, koliko se Aleksandar Damjanović bavio DPS-om, a koliko Evropom sad, i svima će biti jasno ko je ostao porodični i politički prijatelj Đukanovića. Dovoljno je podsjetiti se ko je nezakonito učestvovao u državnoj pomoći Prvoj banci, te ko je takođe i ove godine povećavao budžet predsjedniku DPS-a za više od pola miliona u svrhu službenih putovanja”, saopštili su iz Pokreta.

Lako je, smatraju oni, nakon svega otkloniti svaku dilemu vezanu za saradnju DPS-a i, kako kažu, njihovog vjernog vojnika Aleksandra Damjanovića.

“Kad već napada Evropu sad politički, onda je tek licemjerno da mu ne smetaju efekti tog programa, zahvaljujući kojem imamo apsolutni oporavak javnih finansija, dok je isti Damjanović procjenjivao neophodnost zaduženja od 750 miliona. Kakav ekonomista, takav i političar. Zato mu je cenzus mjera koju ne može da preskoči”, zaključuju u reagovanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve