Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Evo koje su sve odluke usvojene na jučerašnjoj SO Budva

Na juče održanoj sjednici Skupštine opštine, trećoj za mjesec, usvojene su važne odluke sa ciljem da sugrađanima i privrednicima pomognu da, kako je saopštio Nikola Divanović, predsjednik Opštine Budva i nosilac liste "Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović", " skupa prevaziđemo krizni period izazvan koronavirusom."

Na juče održanoj sjednici Skupštine opštine, trećoj za mjesec, usvojene su važne odluke sa ciljem da sugrađanima i privrednicima pomognu da, kako je saopštio Nikola Divanović, predsjednik Opštine Budva i nosilac liste “Za Budvu! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović”, ” skupa prevaziđemo krizni period izazvan koronavirusom.”


Evo koje su odluke usvojene:

1. Umanjene su cijene komunalnih usluga do 50%.

2. Umanjene su cijene parkinga u Budvi i Petrovcu 20-30%.

3. Umanjene su zakupnine ugostiteljskih terasa u vlasništvu Opštine iznosu od 50% i oslobodili ih obaveze plaćanja lokalne komunalne takse.

4. Obezbijeđene su nove komplete udžbenika za osnovce 1-5 razreda i dopunu kompleta novim udžbenicima za učenike 6-9 razreda.

Kako je naveo Divanović time su “dokazali da Opština može biti tu zbog građana. Ali ni ovdje se ne zaustavljamo. Na to nas obavezuju vaši potpisi podrške koje nam pristižu svakoga dana.

Zajedno, u naredne 4 god možemo mnogo”, navedeno je u saopštenju Divanovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve