Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Eskobar: Radujemo se saradnji sa crnogorskom vladom u borbi protiv korupcije

On je, na onlajn brifingu za novinare regiona kazao da je ukorijenjena korupcija jedan od najvećih izazova na Zapadnom Balkanu

Sjedinjene Američke Države raduju se saradnji sa aktuelnom i budućom crnogorskom vladom u borbi protiv korupcije, poručio je specijalni izaslanik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar.

On je, na onlajn brifingu za novinare regiona kazao da je ukorijenjena korupcija jedan od najvećih izazova na Zapadnom Balkanu.

On je istakao da SAD u potpunosti podržavaju sve akcije u borbi pritiv korupcije na Zapadnom Balkanu.

“Radujemo se da radimo sa ovom i budućom vladom Crne Gore u borbi protiv korupcije”, rekao je Eskobar.

IzvorMina

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
03.05.2023-19:43 19:43

Gospodine Eskobar, ko bi to očekivao od Vas? Radujete se saradnji sa vladama CG, od kojih je POSTOJEĆA U RASPADU OD ENORMNE KORUPCIJE, a buduća je već toliko korumpirana da je već ŠAMPION KORUPCIJE. Može Vam se postavit i jedno pitanje: DALI STE I VI U LANCU KORUPCIJE POSTOJEĆE I BUDUĆE VLADE CG, KAD STALNO GURATE CRNU GORU U OTVORENI BALKAN, koji je samo “lijepo ime” ZA TAMNICU I PLJAČKU NARODA I UNIŠTENJE DRŽAVA BALKANA? I DRUGO, KOJI SE VI MATRAK VI STALNO MIJEŠATE U ŽIVOT CRNOGORKI I CRNOGORACA, POMAŽUĆI SRPSKIM OKUPATORIMA DA UNIŠTE CRNU GORU? CRNU GORU, ČLANICU NATO,… Pročitaj više »