Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Eraković: Dok god je neba biće i Crne Gore za sve koji je vole kao nezavisnu

Danas su nad nama neki drugi oblaci, ali dok god je neba, biće i Crne Gore za sve koji je vole kao nezavisnu, građansku i višenacionalnu, poručio je Eraković

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Jevto Eraković, povodom 15 godina od usvajanja Dekalracije nezavisne Crne Gore, rekao je da “dok god je neba, biće i Crne Gore za sve koji je vole kao nezavisnu, građansku i višenacionalnu”.

“15 je godina od proglašenja nezavisnosti Crne Gore. Te noći bili su nad našim nebom teški oblaci i kiša. Kad su se razišli ostao je dobro vidljiv horizont. Danas su nad nama neki drugi oblaci, ali dok god je neba, biće i Crne Gore za sve koji je vole kao nezavisnu, građansku i višenacionalnu”, napisao je Eraković na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
03.06.2021-13:39 13:39

Demojrackim ujedinjenhem na referendumu u buducnosti ujediniti Crnu Goru,RS i Srbiju u fedetaciju. Taki savez federalne drzava bice mnogo jeftiniji od sadasnje preglomazne administracije postojecih drzavica a plate i penzije bice vise i naravno nasi katuni ce dobiti struju.

Ha20
03.06.2021-17:41 17:41
Reply to  Rovca

Mislim da tvoj mozak ima nedostatak nekih vaznih hormona koji su cak misterija moderne nauke. Ali se nadam da ce u skoroj buducnosti biti lijeka i za takve slucajeve kao sto si ti ( Oprsti tvoja zelja je da ti perstram i kazem VI ” Postenim seljacima bi se klanjao do zemlje i ljubio im zlatne vrijedne ruke ali ti nisi seljak ti si jedna ” Seljacina “