Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DVOJAC BIVŠIH MINISTARA PONOVO U DUBAIJU: Liječe bol zbog pada Vlade, možda se Mickey ”posreći” u Emiratima

Sve u svemu, još jedno nepotrebno putovanje o trošku građana, koje će odlazeći ministri iskoristiti da se malo ''relaksiraju'', pobjegnu od političkih turbulencija i na miru osmisle palan za forimranje političkog pokreta iz kojeg će, po svemu sudeći, biti izostavljen njihov doskorašnji saradnik i bivši premijer Zdravko Krivokapić. Možda usput Mickey bude imao priliku da oproba svoje širom svijeta poznate zavodničke sposobnosti.

Vlada Crne Gore u petak veče je odlukom većine poslanika pala. Dok se u Parlamentu raspravljalo duže od šest sati o Vladi u sali su samo povremeno bili ministarka Tamara Srzentić i ministar Mladen Bojanić. Pored premijera Zdravka Krivokapića, glavni eksponenti su bili ministri finansija i ekonomskog razvoja Milojko Spajić i Jakov Milatović.

Spajić i Milatović su se juče oglasili na Twitterom sa informacijom da osnivaju politički pokret.

Iako su ovim tvitom ponovo iskoristili državne resurse za promociju svoje buduće partije, oni su vješto izbjegli da navedu da putuju u Dubai. Na to “službeno putovanje” Milatović i Spajić idu da navodno ponovo promovišu Crnu Goru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima na EXPO DUBAI.

Taj službeni put dolazi u naboljem trenutku za njih, ali pitanje je koliko je to dobro za Crnu Goru. Za Spajića i Milatovića je povoljno da se trenutno sklone od svakodnevnice i turbuletnih političkih dešavanja u samoj Vladi, a Dubai je svjetski poznata metropola koja je posebno idealna da se makar na par dana zaboravi na sve negativno i da se, kako bi rekao njihov doskorašnji saborac Dritan Abazović, ”relaksiraju”. Možda usput Mickey bude imao priliku da oproba svoje širom svijeta poznate zavodničke sposobnosti, a možda mu se i posreći… Nikad se ne zna.

Ipak, oni tamo idu o trošku građana i predstavljaju Crnu Goru. Spajić i Milatović tokom 14 mjeseci nijesu pokazali nijedan rezultat po pitanju privlačenja stranih investitora. U toj oblasti za ovih 14 mjeseci nije napravljen nijedan konkretan rezultat. Makar ne pozitivan.

Takođe, nije poznato da je pokrenuta neka vizija razvoja i investicija iza koje stoje Spajić i Milatović. A onda, izvjesno je formiranje nove Vlade u kojoj njih dvojica neće biti, pa tako onda ne znaju ni šta će biti politika u toj oblasti.

Sve u svemu, još jedno nepotrebno putovanje o trošku građana, koje će odlazeći ministri iskoristiti da se malo ”relaksiraju”, pobjegnu od političkih turbulencija i na miru osmisle palan za forimranje političkog pokreta iz kojeg će, po svemu sudeći, biti izostavljen njihov doskorašnji saradnik i bivši premijer Zdravko Krivokapić.

Treba podsjetiti, da su Spajić i Milatović u posjeti Dubaiju bili su i sredinom januara ove godine, dakle prije 20 dana, što je i objavljeno na zvaničnom sajtu Vlade.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cicamica
06.02.2022-08:22 08:22

BITCOINE-Otisli da dodaju na svoje konto -pa to i budala zna zasta su- BITCOINI- napravljeni  Tu su svi Svjetski Lopoovi zvani (BITCOINI)koji operisu Drzavu i ulazu U BITCOIN- da se nikad niko ne moze pronac sa KODOVIMA licnim  koji na tri mjesta zapisuju a nikad ne pamte- Nijedna SVJETSKA Banka ne moze kontrolisati niti pronac lopova vazda ima onih lopova koji kupuju i prodaju JARE PARE—PARE JARE -PONESES EURE KOD  LJUDI -TURSKA-DUBAI-SINGAPUR-COLUMBIJA U SALVADOR  nema druge valute PONESI  PARE I  NA SVAKO MJESTO KUPIS JARE-( BITCOIN)  UZ PROVIZIJU TI PREBACUJE BITKOINE ILI BILO KOJU DRUGU KRIPTO VALUTU !

Milos bd
06.02.2022-11:54 11:54

Oni su sve svoje ispunili za sta su bili placeni. Zaduzili drzavu 750 miliona zatvorili 5 drzavnih kompanija donijeli evropa sad projekat za koji ce krajem godine trebati novo zaduzenje ili povecanje pdva. Sve navedeno znaci da smo bolje zivjeli sa DPSom nego sa ovima iako smo mislili da ne moze gore

Hihi
06.02.2022-21:19 21:19

Dobro je mogli su uzet ključeve od majbaha i zapucat u provod do Dubajia