Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Đukanović: “Narednih dana predočićemo ko se brutalno obračunava s Crom Gorom”

Ne želimo dati Crnu Goru, je li tako-riječi su kojima se predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović većeras obratio na sastanku sa OO DPS Cetinje

Predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović nema dilemu-dešavanja u Crnoj Gori su sve manje pitanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti i sve manje pitanje imovine.

foto Twitter

“Ovo je samo još jedan od povoda za atak na državu Crnu Goru”, poručio je Đukanović na sjednici Opštinskog odbora DPS na Cetinju, dodavši da će naradnih dana predočiti ko se obračunava s Crnom Gorom kako bi nastavio da zloupotrebljava imovinu.

“>

“Vjerujem da ćemo narednih dana predočiti crnogorskoj javnosti ko je zapravo taj ko se brutalno obračunava s Crom Gorom da bi nastavio da zloupotrebljava imovinu”, kategoričan je bio predsjednik DPS-a.

Predsjednik je na sjednici Opštinskog odbora DPS Cetinje kazao da je Crna Gora dokaz da je multietnilka demokratija moguća, čak i kad svuda oko nas bijesne baš vjerski i nacionalni ratovi.

Uoči sjednice OO DPS-a, predsjednik najjače crnogorske partije obratio se Savjetu mladih DPS Cetinje.

Ne želimo dati Crnu Goru, je li tako-riječi su kojima se predsjednik Demokratske partije socijalista Milo Đukanović većeras obratio na sastanku sa Savjetom mladih te partije na Cetinju.

“Mi želimo  Crnu Goru da je evropska država. Crkva će u njoj imati svoje mjesto, ali će Crna Gora biti demokratska država u kojoj ni jedna vjerska zajednica neće dominirati, nego će baš kao i svi ljudi u Crnoj Gori, i sve vjerske zajednice biti ravnopravne, i svako će se osjećati komotno, i kao vjernik i kao građanin Crne Gore”, poručio je večras Đukanović govoreći u kontekstu usvojenog Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

Predsjednik DPS-a je poručio da nema nikakve sumnje da će naše potomstvo živjeti u Crnoj Gori koja će biti na evropskom putu razvoja.

Večeras su na Cetinju uručene članske karte novim članovima DPS-a. 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mirsad
06.02.2020-20:50 20:50

Bravo ! Zbog takvih stavova Crna Gora i zaslužuje mesto u Evrpi pre svih ostalih!