Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

VLAŽNI SNOVI VUČIĆEVOG POLTRONA Državni sekretar u Vladi Srbije: Drugog aprila slijedi završni čin potapanja

Komentari na račun snimka bili su razni, a pojedini korisnici društvenih mreža izražavali zabrinutost zbog načina na koji djeca dočekuju i navijaju za fudbalere druge države

Neopisiv je užitak gledati vas kako se jedete i sikćete zbog proste činjenice da ste pukli kao zvečka. 2. aprila slijedi završni čin potapanja jedne nesrećne epohe. Crna Gora se vratila sebi, riječi su državnog sekretara u Vladi Srbije i člana Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS), Đorđa Dabića nakon što se na društvenim mrežama juče pojavio snimak kako djeca u Podgorici dočekuju srpske fudbalere.

Komentari na račun snimka bili su razni, a pojedini korisnici društvenih mreža izražavali zabrinutost zbog načina na koji djeca dočekuju i navijaju za fudbalere druge države.

Izvršni koordinator Građanske inicijative 21. maj i kolumnista Ljubomir Filipović osvrnuo na snimak uz komentar da “crnogorskom medijskom scenom dominiraju mediji iz Srbije, da je srpska crkva najveća vjerska organizacija u zemlji, kao i da su prosrpski kandidati osvojili  60 odsto glasova u prvom krugu predsjedničkih izbora”.

Na objavu Filipovića nadovezao se upravo državni sekretar u Vladi Srbije i član Predsjedništva SNS-a, Đorđe Dabić za kojeg je “neopisiv užitak gledati vas kako se jedete”.

“Neopisiv je užitak gledati vas kako se jedete i sikćete zbog proste činjenice da ste pukli kao zvečka. 2. aprila slijedi završni čin potapanja jedne nesrećne epohe. Crna Gora se vratila sebi”, naveo je Dabić na Tviteru.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
27.03.2023-23:00 23:00

Sta se moze vise ocekivati..od cetnicke-Hitlerove Serbije..Fuj!