Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Dragičević: Hrvati u političkom životu Crne Gore bili i biće za ponos svih građana

Hrvati su u političkom životu Crne Gore bili juče, danas su, a biće i sjutra na ponos i dostojanstvo svih građana, izjavila je danas Ljerka Dragičević iz Hrvatske reformske stranke Crne Gore

Hrvati su u političkom životu Crne Gore bili juče, danas su, a biće i sjutra na ponos i dostojanstvo svih građana, izjavila je danas Ljerka Dragičević iz Hrvatske reformske stranke Crne Gore.

foto HRS

“Za sjutra je najvažnije da radimo na realizovanju vlastitog programa. Iako smo, što je evidentno, prva naredna članica EU, moramo se posvetiti efikasnijim modelima obrazovanja, zatim zdravstvenoj, socijalnoj i palijativnoj njezi”, naglasila je.

Kako je istakla, jedan od prioriteta u političkom djelovanju HRS-a biće produktivan rad na zaštiti svih ranjivih grupa, a to znači da imaju suštinski i iskren pristup u rješavanju njihovih problema.

“HRS će biti podrška efikasnijem infrastrukturnom razvoju, izgradnji saobraćajnica, vodovoda, elektrodistributivne i mobilne mreže. Podrškom malog i srednjeg preduzetništva sa akcentom na mlade, omogućiti im preduslove da ostaju i svoju budućnost vežu za Crnu Goru. Mladi konačno, kao i stari i osobe srednje dobi moraju naći svoje mjesto pod ovim zajedničkim crnogorskim nebom”, poručila je Dragičević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve