Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Urednik Božovićevog IN4S portala kubanski bokser Felix Savon

Nastavićemo da ukazujemo na nezakonito djelovanje rektora i IN4S-a jer će veoma brzo Crna Gora dobiti ponovo državno odgovornu Vladu koja će se pozabaviti svima onima koji na ovakav način atakuju na najvažnije crnogorske vrijednosti

Kubanski bokser Felix Savon, glavni je i odgovorni urednik portala IN4S čiji je nezvanični vlasnik rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS)

“Očigledno je da rektor, koji je i dalje administator stranice IN4S na Facebook-u, nastavlja da se izrugava institucijama države u kojoj obavlja jednu od najvažnijih funkcija pri čemu direktno krši postojeće pravne propise”, navodi DPS.

Očigledno da sve ovo, smatraju u DPS, nije dovoljno da institucije “konačno” preduzmu radnje iz svoje nadležnosti i sankcionišu ovakvo djelovanje “neregistrovanog kvaziportala” koji, po njegovim riječima, “radi suprotno zakonu i kojeg rektor Božović finansira preko offshore destinacija kako bi u Crnoj Gori širio vjersku i nacionalnu mržnju i promovisao ideju velikosprskog nacionalizma”.

Demokratska partija socijalista, kako poručuju, “ipak neće ćutati”.

“Već ćemo nastaviti da ukazujemo na nezakonito djelovanje rektora i IN4S-a jer će veoma brzo Crna Gora dobiti ponovo državno odgovornu Vladu koja će se pozabaviti svima onima koji na ovakav način atakuju na najvažnije crnogorske vrijednosti”, zaključio je portparol DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
VukLovcen
12.08.2023-01:01 01:01

Felix Savon je pedofil koji je 2018 silovao DJECAKA i zbog toga je bio u zavoru. No, Kuba je Kuba, i zbog njegovog statusa se ta prica zataskala. Dobro su rektor i Gnojko nasli partnera kojega je vjerovatno blagoslovila i Crkva Srbije jer i oni vole mlade djecake!

https://en.wikipedia.org/wiki/F%C3%A9lix_Sav%C3%B3n

Vučina
12.08.2023-14:25 14:25

In 4S smećara koju vozi Goja gur gur