Reagovanje Albanske alternative toliko je konfuzno da podsjeća na naslov iz jedne serije pod nazivom “Lud, zbunjen, normalan”, saopštili su večeras iz Demokratske partije socijalista Tuzi.

Foto: Arhiva

“Samo tako možemo da tumačimo njihovu tezu da je DPS Tuzi protiv svog predsjednika, zamjenika predsjednika i ostalih stranačkih funkcionera koje je “ zbunjena” Albanska alternativa spomenula u svom reagovanja”, poručuju iz DPS-a.

Podsećaju da je DPS donio status opštine Tuzima.

“To je ispričana priča, na koju se vraća samo onaj koji nema baš nikakvih drugih argumenata. Posebno ako ne zna šta sad raditi sa opštinom, kako rukovoditi njome i učiniti život građanima Tuzi boljim i kvalitetnijim”, navode u toj partiji.

Ističu da nije dovoljno hvaliti se izbornim programom DPS-a Tuzi, što Albanska alternativa čini, iako veruju da se iz tog štiva može štošta naučiti.

“A što se tiče novousvojenog dana Opštine, najbolji vam je pokazatelj prihvatanja ovog datuma od strane građana, masovnost dolaska na vašu proslavu”, kažu u DPS-u.

Zbog toga, kako navode,treba još dosta da uče da bi dorasli vođenju opštine.

“Datum koji je označavao tekovinu antifašističke borbe i NOR-a, vi ste zamijenili novim datumom, kada su zahvaljujući DPS-u Tuzi dobile status opštine. Ipak, moramo cijeniti prošlost, da bi znali sačuvati budućnost. Ako ne znate kako, barem pitajte nekoga ko zna”, zaključili su u DPS Tuzi.

Komentari

avatar