Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Tuzi: Građani da ne nasijedaju na obmane političara i sveštenika

Povodom pritiska i manipulacije koje dolaze sa raznih adresa, želimo da se obratimo građanima opštine Tuzi i da im sugerišemo da ne nasijedaju na obmane od strane političkih organizacija i ekstremnih sveštenika, a sve navodno u vezi sa Zakonom o slobodi vjeroispovijesti, naglasili su iz OO DPS Tuzi.

DPS Tuzi

“Naime, posljednja dešavanja u Crnoj Gori otkrila su razne političke manipulante i “lovce u mutnom” a posebno one koji sebe nazivaju Demokratama. Iako su se do sada, predstavljali kao stranka građanske orijentacije, danas su u istom kolu sa DF i SNP, koji Crnu Goru smatraju rezervnom državom. Dakle, Demokrate su danas u istom društvu sa DF, i takmiče se ko će biti veći nacionalista, ko će jače i više, protiv Crne Gore i njenog multietničkog sklada”, navode oni.

Naime, u Malesiji se, kako naglašavaju, oskudijevalo o mnogo čemu ali nikada o čojstvu i poštenju.

“Živjelo se pod teretom nemaštine i siromaštva, ali uvijek dostojanstveno i ponosito. Nama je dobro poznato da pojedinim centrima ne odgovara ovakva Crna Gora, i oni čine sve da je razbijaju, ili kako reče poslanik DF sa skupštinske govornice – da zapale Skupštinu Crne Gore. Zato pozivamo građane opštine Tuzi, da ne nasijedaju na svakakve provokacije DF i Demokratske Crne Gore, jer se oni ni dan danas ne mire sa činjenicom da je Crna Gora suverena i samostalna država, članica NATO saveza i iskreni prijatelj sa svojim susjedima. Njima ne odgovara ni činjenica da su njeni manjinski narodi lojalni i privrženi Crnoj Gori i smatraju je njihovom zajedničkom kućom”, naglašavaju iz OO DPS Tuzi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve