Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Totalni raspad DF-a u Budvi dokaz da lokalna vlast više nema većinu

U obavezi su, dodaju, da ponavljaju da su sumnje kako je predsjednik Opštine Budva povezan sa teškim kriminalnim djelima, pogubne po imidž Budve

Raspuštanje Opštinskog odbora NSD-a u Budvi i imenovanje novog – privremenog organa ove partije, ogledalo je totalnog raspada nekadašnjeg DF-a u našoj opštini, ali i dokaz da uprkos pokušajima Andrije Mandića da miri zavađene frakcije u stranci, ovaj politički savez više nema većinu u lokalnom parlamentu, saopšteno je iz OO DPS Budva.

Osim toga, kako dodaju, Frontova vlast u Budvi više nema ni legitimitet da upravlja gradom, i to prije svega zbog činjenice da su za samo osam mjeseci, od lokalnih izbora u oktobru prošle godine do juna mjeseca ove godine, izgubili više od tri hiljade glasova.

“Koliko god ostaci lokalne vlasti u Budvi insistirali na tome da je stanje redovno, i laicima je jasno da se gradom ne može upravljati iz zatvora, kao i da građani ne smiju da budu taoci ničijeg straha od izbora”, kažu u saopštenju.

U obavezi su, dodaju, da ponavljaju da su sumnje kako je predsjednik Opštine Budva povezan sa teškim kriminalnim djelima, pogubne po imidž Budve.

“Ta sramota se mora sprati sa lica Budve, a jedini način da se to uradi su izbori. Zato bi svako dalje odbijanje da se mandat vrati građanima, predstavljalo nečastan i bezobziran odnos prema građanima Budve”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve