Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Sinošnjim javnim nastupima Milovića i Dragaša potvrđeno da je PES=URA

''Tako smo ponovo, kao toliko puta u posljednje tri godine mogli da čujemo narativ o propagandnim punktovima, OKG-ima, trovačima javnog prostora… Samo što su takvi napadi ovog puta dolazili od mladih 'evropejaca' iz Evrope sad.''

Kako se i očekivalo, nije dugo trebalo da Pokret Evropa sad, ili makar onaj dio ovog Pokreta koji predvodi Jakov Milatović (jer kako je i sam rekao – PES ima dva lidera), pokaže svoje pravo lice, saopštila je Demokratska partija socijalista.

“Prvo je Andrej Milović, poznat po tome što je ushićeno davao izjavu Borisu Malagurskom i klicao Putinu na vojnoj paradi u Beogradu, iznio prave namjere stranke kojoj pripada prema Cetinju pozivajući na dekontaminaciju crnogorske prijestonice”, navodi DPS.

Potom je, dodaju, u maniru Ure i smijenjenog premijera Dritana Abazovića, krenula relativizacija izjave i tobožnje pravdanje kako je zapravo za njegovu izjavu kriv DPS.

“U finalu, kako smo i očekivali, kada manipulacije nijesu prošle, uslijedio je izliv govora mržnje i napad na slobodne i nezavisne medije koji su samo prenijeli ono što je njihov funkcioner saopštio. Tako smo ponovo, kao toliko puta u posljednje tri godine mogli da čujemo narativ o propagandnim punktovima, OKG-ima, trovačima javnog prostora… Samo što su takvi napadi ovog puta dolazili od mladih ,,evropejaca” iz Evrope sad. I šta onda nije jasno kada se u takvom ambijentu koji se stvara napadaju sportisti u Baru, vrijeđaju Bošnjaci ili se prijeti poslanicima kako Crnogoraca više neće biti”, ističe DPS.

Kako su naveli, ako je nekome i trebala potvrda, sinoć je i zvanično dobio: PES je nova URA.

“Zato i nemamo nikakvu dilemu da će njihovo trajanje na političkoj sceni biti identično trajanju i njihovih partnera iz Ure koji su za dvije i po godine vlasti uspjeli da dovedu sebe u poziciju da više nemaju cenzus”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
25.04.2023-17:41 17:41

Dragi DPS..evo vec 10 godina..vlada ova strava i uzas..sad je iskalirala vasoj zaslugi..jer nista natome nijeste radili..vi ste vec davno..ove fasisticke-srbijanske politicke partije trebali zabraniti..Fasizam je ne dozvoljiv u drzavi CG!
vi se javite..i toje to a ne da ih predate sudu..za prekrsaj..