Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Vlada da omogući nastavak izvođenja radova na putevima u našoj opštini

Iz te partije apeluju, odnosno kako su naveli, zahtjevaju od odgovornih u Vladi Crne Gore da brzo nađu rješenje kako bi radovi bili intezivirani i završeni u najkraćem roku

Kao što smo u prethodnom saopštenju kazali u potpunosti razumijemo i podržavamo nezadovoljstvo svih dobronamjernih ljudi dinamikom izvedenih radova na tri putna pravca u našoj opštini, saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS Pljevlja.

Iz te partije apeluju, odnosno kako su naveli, zahtjevaju od odgovornih u Vladi Crne Gore da brzo nađu rješenje kako bi radovi bili intezivirani i završeni u najkraćem roku.

“Ono što moramo javno saopštiti da su se naša predviđanja nažalost obistinila. Prethodna Vlada je bila samo jedna prazna, demagoška priča bez konkretnih djela. To se u velikoj mjeri manifestovalo kroz pusta obećanja i kad su u pitanju projekti u Pljevljima. I ne samo da nijesu ništa uradili od obećanog već nijesu uspjeli završiti što je početo prije njihovog dolaska na vlast”, navodi se u saopštenju.

Kako su ocijenili, tužno je i žalosno da za godinu i po prethodne Vlade na putevima prema Ranču, Metaljci i Bijelom Polju skoro da nije urađeno ništa.

Neka sada izađu pred opradano revoltiranim građanima i kažu šta su i kako uradili. Ili im je opet neko drugi kriv.

“Na kraju, još jednom javno pozivamo odgovorne u Vladi Crne Gore da bez odlaganja omoguće nastavak rekonstrukcije na svim započetim regionalnim, odnosno magistralnim putevima kako bi isti bili završeni u najkraćem roku”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve