Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Ponosni na našu Sonju, sigurni smo da će uspješno predvoditi Savjet mladih

''Srećno, mladi! Srećno, Sonja!''

Na danas održanom 8. Kongresu Savjeta mladih DPS Crne Gore za predsjednicu je izabrana Nikšićanka, diplomirana pravnica i pjesnikinja, Sonja Milatović. Ponosni na Sonju i njen uspjeh, ističemo zadovoljstvo što je članica našeg odbora i odbornica u nikšićkom lokalnom parlamentu, zasluženo dobila priliku da bude na čelu najbronije i najorganizovanije asocijacije mladih u Crnoj Gori, poručuju iz Opštinskog odbora DPS Nikšić.

“Imajuću u vidu da se radi o nekom ko je sa tako malo godina ostvario mnogo, nekom čija je biografija već sada bogata i oplemenjena brojnim nagradama, sigurni smo da će u ovom izuzetno izazovnom vremenu, uspješno predvoditi Savjet mladih DPS Crne Gore. Vjerujemo u Sonjinu razboritost, hrabrost i znanje i da će zajedno sa brojnim mladim ljudima koji pripadaju našoj partiji raditi u korist Crne Gore i njene budućnosti”, navode u saopštenju.

Danas se, još jednom, kako kažu, pokazalo da mladost Crne Gore podržava Program Demokratske partije socijalista i da imamo izuzetne mlade ljude kojima pripada budućnost Crne Gore.

“Srećno, mladi! Srećno, Sonja”, poručuju iz nikšićkog DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve