Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Odluka Demokrata da ne podrže smjenu Kovačevića, odraz njihovog licemjerja i kalkulantstva

Demokrate su na jučerašnjem Odboru za izbor i imenovanje Skupštine opštine glasale protiv razrješenja predsjednika Opštine Marka Kovačevića, koji je javno negirao genocid u Srebrenici

Odluka Demokrata da ne podrže inicijativu za razrješenje Marka Kovačevića sa mjesta predsjednika Opštine Nikšić, odraz je najnižeg licemjerja i neprincipijelnosti ove partije, saopšteno je iz DPS Nikšić.

Kako su naveli, Demokrate su na jučerašnjem Odboru za izbor i imenovanje Skupštine opštine glasale protiv razrješenja predsjednika Opštine Marka Kovačevića, koji je javno negirao genocid u Srebrenici.

“Podsjećamo da je Klub odbornika Evropskog tima za Nikšić, u skladu sa primjenom pozitivnih pravnih propisa, zatražio i inicirao njegovu smjenu zbog nepoštovanja Ustava Crne Gore i nedavno usvojene rezolucije. Ovakav stav Demokrata je krajnje kontradiktoran i demagoški, posebno zato što su, upravo poslanici ove partije glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, a sada iz kalkulantskih razloga ćute na izrugivanje ovom dokumentu koje je pokazao Kovačević”, dodaje se u saopštenju.

Ova lokalna epizoda iz Nikšića, kako ističu, najbolji je pokazatelj da DCG i DF, jedni bez drugih ne mogu jer su u simbiotskoj koaliciji.

“Sve ove njihove navodne medijske svađe i prepucavanja su predstava za javnost, u kojoj se ne zna čija je uloga jadnija, jer je i njima kao i javnosti jasno da jedni od drugih zavise, a to najbolje potvrđuje slučaj Kovačevića”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
DPS Nikšić: Odluka Demokrata da ne podrže smjenu Kovačevića, odraz njihovog licemjerja i kalkulantstva – CG Vijesti
20.07.2021-18:31 18:31

[…] Aktuelno […]