Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Novi skandal Kovačevića i Vukovića koji mora rezultirati njihovom smjenom

''Odsustvo svakog principa, pa i moralnog, pokazuje što prije podne polažu cvijeće na spomenik Ljubu Čupiću, a uveče odaju počast čiča Draži, od strane čijih saboraca je narodni heroj strijeljan'', ističe DPS

Novi skandal rukovodstva Opštine Nikšić i prisustvo parastosu ozloglašenom četničkom đeneralu Draži Mihailoviću, dokazuju u kojoj mjeri su i Marko Kovačević i Nemanja Vuković posvećeni svemu što se kosi i sa antifašističkim i sa vrijednostima građanske Crne Gore, saopštio je Opštinski odbor DPS Nikšić.

“Odsustvo svakog principa, pa i moralnog, pokazuje što prije podne polažu cvijeće na spomenik Ljubu Čupiću, a uveče odaju počast čiča Draži, od strane čijih saboraca je narodni heroj strijeljan”, ističe DPS.

Prema njihovim riječima, kakvu poruku šalje rukovodstvo lokalne uprave time što odaje počast saradniku okupatora i vođi pokreta koji je činio sve što je mogao kako bi osujetio antifašistički Narodno-oslobodilački pokret u borbi za slobodu građana – neka javnost sama prosudi.

“O tome u kojoj je mjeri skandalozan najnoviji događaj, možda bi se i moglo govoriti – da čelnicima vlasti u Nikšiću skandali nijesu postali uobičajen način funkcionisanja”, navodi DPS.

Zbog svega toga, pozivaju savjesne članove većine u Nikšiću, ako među njima ima i takvih, da podrže njihovu inicijativu za smjenom lokalne vlasti i njenog prvog čovjeka, koji svakim svojim postupkom brukaju grad i ponižavaju svakog antifašistu u njemu.

“Na proteklim parlamentarnim izborima vidjeli smo da oni više nemaju ni podršku građana – tako da je završetak ove farse, koja je krajnje škodljiva za čitav Nikšić, jedino pravedno rješenje”, zaključuje Opštinski odbor DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
18.07.2023-14:59 14:59

Možete li ovom organizmu što se preziva Vuković ispitati porijeklo diplome? Ima još putera na glavi ali neka prvo bude diploma ovog nesoja!