Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Nikšić: Nadležni da reaguju na govor mržnje koji prema Aleksandri Vuković Kuč sije familija prvog čovjeka grada

''Čvrsto stojimo uz našu Aleksandru Vuković Kuč i pozivamo nadležne organe da reaguju i osude govor mržnje koji sije familija prve šubare grada Nikšića'', zaključuju u DPS Nikšić

Protiče još jedan dan u Nikšiću, gradu u kojem je govor mržnje, zbog onih koji istu siju sa odgovornih funkcija koje, nažalost, pokrivaju, postao redovna pojava. Živo nas zanima da li će prvi čovjek grada osuditi svog krvnog srodnika zbog otrovnih riječi koje su upućene poslanici DPS-a Aleksandri Vuković Kuč na jednoj društvenoj mreži ili će otćutati nasilje čiji je vinovnik neko njemu blizak i na taj način dati dodatni impuls onima koji su kreatori govora mržnje koji je sramota i poraz za ovo društvo, saopšteno je iz DPS Nikšić.

“Aleksandra je primjer dostojanstvene mlade žene, koja se hrabro bori da Crna Gora bude bolji dom za svu njenu djecu i stanovnike. To je njen jedini “grijeh”, zbog koga biva izložena najprimitivnijim i ogavnim klevetama i kletvama. Čvrsto stojimo uz našu Aleksandru Vuković Kuč i pozivamo nadležne organe da reaguju i osude govor mržnje koji sije familija prve šubare grada Nikšića”, zaključuju u DPS Nikšić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Niksic
01.11.2023-15:46 15:46

Cetnicka i kriminalnabfamilija Subare-Kovacevic,nekome prijeti,stamno od drzave,suda,sdt,policije!!!