Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

DPS Nikšić: Dok nam država doživljava finansijski, zdravstveni i kulturni krah, raznorazni i kockaju našim parama

Kako navode, Perunović koji je kockao o trošku države i za noć devetnaest puta upotrijebio službenu karticu EPCG-Željezara, juče je podnio ostavku da bi, kako kaže, spriječio zlonamjerne komentare

Taman kada smo pomislili da smo u posljednje dvije godine vidjeli sve od tridesetoavgustovskih oslobodilaca, demantovao nas je predsjednik Odbora direktora EPCG-Željezara, Marko Perunović, saopšteno je iz OO DPS Nikšić.

Kako navode, Perunović koji je kockao o trošku države i za noć devetnaest puta upotrijebio službenu karticu EPCG-Zeljezara, juče je podnio ostavku da bi, kako kaže, spriječio zlonamjerne komentare.

“Da nije tragično bilo bi komično. Tzv. oslobodioci su u naše živote donijeli toliko novina, a sebe su baš oslobodili. Oslobodili bilo kakvih moralnih i pravnih regula, pa su osim što su pozapošljavali sve članove familija, prethodno im kupili diplome, jeli i pili o trošku države, sada su počeli i da kockaju. A dotični oslobodilac Perunović je isti onaj koji nije znao da mjesečno prima platu i od Ministarstva ekonomije i od državnog preduzeća EPCG, isti onaj koji nije znao da je u konfliktu interesa, isti onaj koji je u istu tu EPCG zaposlio bivšu suprugu i sada je logično što isti taj nije znao da je za jednu noć upotrijebio 19 puta službenu karticu, 19 puta ukucao pogrešan PIN i 19 puta izvršio uplatu po 1.000 eura. I nakon svega toga nekog optužio da zlonamjerno komentariše. E pa i od koga je, mnogo je”, navode u saopštenju.

Dok nam, kako dodaju, država doživljava finansijski, obrazovni, zdravstveni, kulturni krah, dok je na pragu suspenzija pregovora sa EU, “razni Perunovići kockaju našim parama, ali i našim životima”.

“Ovom se mora stati na kraj”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve