Srijeda, 22 Maja, 2024
Rubrika:

DPS: Milatović pokazao svoje ljudske i političke ”kvalitete”, sada je jasno zašto mu čak ni članovi PES ne vjeruju

Iz DPS-a zaključuju da je, jučerašnji Milatovićev nastup pokazao je njegove ljudske i političke ''kvalitete'', i sada je jasno zašto mu čak ni članovi PES ne vjeruju a kamoli ostali građani Crne Gore

Slučajni predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović, u sinoćnjem intervjuu na RTCG, zasipao je javnost demagoškim tiradama i praznim političkim floskulama. Pritisnut gubitkom kontrole u matičnoj partiji, u naletu bijesa prema onima koji ga sad već otvoreno prozivaju za spletkarenje u sopstvenim partijskim redovima, Milatović je juče građanima pokazao svoje pravo lice, saopšteno je iz Demokratske partija socijalista  (DPS).

Kako su ocijenili iz te partije, u osvetničkom raspoloženju prema svojoj partiji u kojoj mu se uticaj mjeri promilima, optužio je pojedince iz PES-a da se tajno ali učestalo, sastaju sa Aleksandrom Vučićem?!

“Iznenađuje nas da takve navode o toj partiji čujemo upravo od jednog od njenih lidera tek sad, a da je o tome ćutao u predsjedničkoj kampanji. Ogovaranje partije čiji si navodni lider, još jedno je “čudo neviđeno” na našoj političkoj sceni”, kazali su iz DPS-a.

Ističu da je Milatović, juče pokušao i da ubijedi građane kako su proruske partije u koaliciji “Za budućnost Crne Gore“ pod kontrolom Aleksandra Vučića, idealni partneri za izgradnju evropskog puta naše države?!

“Zato nam je zadovoljstvo da neko ko forsira proruske stranke i gura ih u izvršnu vlast, ima loše mišljenje o DPS. Naša partija može sa svima da razgovara, ali nikad neće biti partner plaćene posluge Aleksandra Vučića i zvaničnog Beograda, jer su vrijednosti koje zastupamo dijametralno suprotne Milatovićevim i onim koje forsiraju njegovi partneri iz koalicije “Za budućnost Crne Gore”, a koje su im zadate u Beogradu i Moskvi”, poručili su iz te partije.

Iz DPS-a zaključuju da je, jučerašnji Milatovićev nastup pokazao je njegove ljudske i političke “kvalitete”, i sada je jasno zašto mu čak ni članovi PES ne vjeruju a kamoli ostali građani Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
31.08.2023-10:37 10:37

Nego kad će Milo u Spuž na odmor? To narod zanima !!!

Miljana
31.08.2023-11:44 11:44

Zalosno je sto Milatovic ogovara koga stigne I kad god dobije priliku…I u Briselu je ogovarao.To je ruzno I nevaspitano.

RIR
31.08.2023-12:14 12:14

TUGA OD ČOJKA !
/“nit si vino nit si voda …”

Evidence
31.08.2023-12:41 12:41

On nije jadov, on je je bezkičmeni jadnjičak, Vučićeva i SPC-a slugeranja. Da je, nekim slučajem u stanju da sebe realno sagleda, pao bi u neizlječivu depresiju. Smeta mu „ovolika nesloga“, pa ko je produbio? On, podržava Open Balkan – 70% građana CG je protiv. Podržava URU-u, koja nema ni 5% podrške CG građana. Pa, sramm te bilo jatkove! Koga obmanjuješ?

Jupi
31.08.2023-12:52 12:52

Kad vi za Prizren podjete, dogodine